taciz ediliyorum

merhabalar bana yardım edebilecek iyi bir siber yazılımcı varmı lütfen,bir tane şahıs beni benim kişisel özel bilgilerimle tehtid ediyor benim çalıştığım iş yerinin patronuna...

merhabalar bana yardım edebilecek iyi bir siber yazılımcı varmı lütfen,bir tane şahıs beni benim kişisel özel bilgilerimle tehtid ediyor benim çalıştığım iş yerinin patronuna kadar bulabileceğini söylüyor bana yardım edecek hayır sever varmı lütfen çok yardıma ihtiyacım var.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
merhabalar bana yardım edebilecek iyi bir siber yazılımcı varmı lütfen,bir tane şahıs beni benim kişisel özel bilgilerimle tehtid ediyor benim çalıştığım iş yerinin patronuna kadar bulabileceğini söylüyor bana yardım edecek hayır sever varmı lütfen çok yardıma ihtiyacım var.
sende onu bul tehtit et çokmu zor aq

Bilader onlar her yerde var bak biri banada öyle bulaştı bende onu hackladim amk :D çocuk çocuk genellikle istersen savcılığa git bana bulaşan 16 yaşındaydı mernisle egm datayla falan amk hep bulup taciz ediyorlar sikikler, gerçek hacker olsa kandıramazdım zaten aq dimi :D sahte dilekçe falan ya da adli işlem belgesi bul bişeyler yap korkut at ona

aga sorun etmene gerek yok e devlet üzerinden kısııtlama aç yeter. Kimse tc ile gelip sana bir şey yapamaz

Bilader onlar her yerde var bak biri banada öyle bulaştı bende onu hackladim amk :D çocuk çocuk genellikle istersen savcılığa git bana bulaşan 16 yaşındaydı mernisle egm datayla falan amk hep bulup taciz ediyorlar sikikler, gerçek hacker olsa kandıramazdım zaten aq dimi :D sahte dilekçe falan ya da adli işlem belgesi bul bişeyler yap korkut at ona
türk olsa keşke çözerdim ama bu kişi yabancı ve numaramı falan buldu durduk yere bana wp den falan taciz etti tehtidler yağdırdı engelledim ama numaramı ve iş yerimi bulduysa bilmiyorum aga yardım lazım ya valla

132,193Konular
3,277,004Mesajlar
317,175Kullanıcılar
deadedjoqSon Üye
Üst Alt