Taklit Hariç İnstagram Hesabı Kapatma?

Merhaba arkadaşklar bi tane hesap var 105k tiktok videoları çekiyor ben bu hesabı taklit hariç %100 nasıl kapatırım methodu olan özelden veya yorum yaparak söyleyebilir mi. vpn...

1. Merhaba arkadaşklar bi tane hesap var 105k tiktok videoları çekiyor ben bu hesabı taklit hariç %100 nasıl kapatırım methodu olan özelden veya yorum yaparak söyleyebilir mi. vpn kullanarak yaş, taciz zorbalık, 3 gönderisini 3 defa form bastım profile 3 defa form bastım sonra uygulama üzerinden 2 hikayesini 8 hesaptan nefret söylemi bastım daha sonra form bastığım 3 gönderiye 8 hesaptan kendine zarar verme ve nefret söylemi bastım ama hiç bir gönderi kalkması hikaye kalkması olmadı hesap bana mısın demedi kafaya taktım ben bu hesabı kapatıcam diye kapatmam lazım pp beyaz ad bio vs de yok taklit hariç nasıl kapatırım lütfen yardımcı olunuz

Merhaba belirli bir ücret karşılığında mavi tiki hesabımdan işleme alırım. Bunun dışında nefret söylenimi vs kapatamazsınız asla.

Merhaba belirli bir ücret karşılığında mavi tiki hesabımdan işleme alırım. Bunun dışında nefret söylenimi vs kapatamazsınız asla.
daha geçen gün nefret ile 9k hesabı 7dk da kapattım bir sürü form atmıştım yine deniyorum ama olmuyor taklit harici lazıım bana taklitle kapatıcak olsam bi mavi tik vurur taklit atarım kapanır ama mavi tik vurmak için uğraşmıyorum başka taktik lazım bana

131,742Konular
3,270,914Mesajlar
316,060Kullanıcılar
asiloo56Son Üye
Üst Alt