Selam arkadaşlar taklit methodu artık çalışmıyor. Yapabilen var mı
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Selam arkadaşlar taklit methodu artık çalışmıyor. Yapabilen var mı
Fix değil bakımda haftayta acılır muhtemelenSelam arkadaşlar taklit methodu artık çalışmıyor. Yapabilen var mı
ben dün vurdum 2 taneSelam arkadaşlar taklit methodu artık çalışmıyor. Yapabilen var mı
bazen geç kapatıyor olabilir benimde kapnamayan hesaplarım varDün 4-5 tane vurdum kapanmadı bugün kapanmış
fix degil simdi vurdum anlik 🌝Selam arkadaşlar taklit methodu artık çalışmıyor. Yapabilen var mı
hangi ülkefix degil simdi vurdum anlik 🌝
Vuramaz dostum az önce 2 hesaba vurdum form bile gitmiyor spam hatası vermiyor yanlış anlama artık form bile gitmiyorhangi ülke
eeee ben nasıl vurdumVuramaz dostum az önce 2 hesaba vurdum form bile gitmiyor spam hatası vermiyor yanlış anlama artık form bile gitmiyor
Tg adresiniz ne@Samuray Jack yalan mi kanka
Form gitmiyor 😅eeee ben nasıl vurdum![]()
dogru su an gitmiyor baska bir hesaba daha denedimForm gitmiyor 😅
Gidince haber et agamdogru su an gitmiyor baska bir hesaba daha denedim
isin icinden form bile gitmiyor diyip cikmayin dene yanil öğren bende de gitmiyodu ama banned iste vardir bi çözümü demek kiForm gitmiyor 😅
Knk faceapp modlu APK salabilcen mi hazırda kullandığın
Link çalışmıyorisin icinden form bile gitmiyor diyip cikmayin dene yanil öğren bende de gitmiyodu ama banned iste vardir bi çözümü demek ki
buraya yüklenmedigi icin dosya.co ya yukedim
vt de ilk defa kullandik.umarim dogru linktir
vt: https://www.virustotal.com/gui/file...10667eb6685fe5e679ffad7025e3dfbd7c3?nocache=1
Dostlar Form gitmiyor degil surekli gondere basın atiyor zten sonra geri gelip mail degistirin yine gondere surekli basindogru su an gitmiyor baska bir hesaba daha denedim
form duzeldi dostumDostlar Form gitmiyor degil surekli gondere basın atiyor zten sonra geri gelip mail degistirin yine gondere surekli basin
deneyelim biform duzeldi dostum
Düzeldideneyelim bi
Bende düzelmedi knkDüzeldi