Kardesim var elimde method 50tl Instagram @k4rtisback yaz detaylı bilgi vereyimMerhaba taklit methodu arıyorum, lütfen 20 kişide olan 1 hafta sonra fixlenen methodlardan olmasın
ig: itssaidozturk tg: ichbinomeerrr yazMerhaba taklit methodu arıyorum, lütfen 20 kişide olan 1 hafta sonra fixlenen methodlardan olmasın
Herkes aynı kullanıyo yanlız 41 methodu diye birşey yok ama konularımı incele düşünürsen vereyim 150 TLYE form atıldıktan 10 15 saniyeye kapanıyoMerhaba taklit methodu arıyorum, lütfen 20 kişide olan 1 hafta sonra fixlenen methodlardan olmasın
Fiyat ne hocamGece 12 ye Kadar İşleyen Tek Atan Method Var İlgilenirsen Telegram anonfse yaz
Bakmiyosun .dHerkes aynı kullanıyo yanlız 41 methodu diye birşey yok ama konularımı incele düşünürsen vereyim 150 TLYE form atıldıktan 10 15 saniyeye kapanıyo
fixlenmek nasıl bi tabir ya herkes aynı şeyi kullanıyor 2 senedir 🤣Ekli dosyayı görüntüle 27899
bana aptal aptal yazarsanız siklemiyorum ciddiysen iban atayım dm gel
Valla aptalca da değil şimdiye kadar bir sürü method aldımEkli dosyayı görüntüle 27899
bana aptal aptal yazarsanız siklemiyorum ciddiysen iban atayım dm gel
konumu incelermisinFiyat ne hocam
Dostum vpn değişiyor mailler değişiyor dil değişiyor anlamamissin dediğimi o anlam da dedim benfixlenmek nasıl bi tabir ya herkes aynı şeyi kullanıyor 2 senedir 🤣
İg bak kankaValla aptalca da değil şimdiye kadar bir sürü method aldım
mailler değişiyo vpn değişiyo ne amkDostum vpn değişiyor mailler değişiyor dil değişiyor anlamamissin dediğimi o anlam da dedim ben
Galiba öyle 🥴🤣mailler değişiyo vpn değişiyo ne amk
bir tane paçoz demiş birilerine covid gibi yayılmış 😹
çok sağlam method varMerhaba taklit methodu arıyorum, lütfen 20 kişide olan 1 hafta sonra fixlenen methodlardan olmasın
46 TL Anlık Vuran Method @hamdii.667 yazabilirsin alcaksanMerhaba taklit methodu arıyorum, lütfen 20 kişide olan 1 hafta sonra fixlenen methodlardan olmasın
pm100 TL son fiyat sabah 10 aksam 12
50₺ ye var fix yememiş telegram:tlhaofcMerhaba taklit methodu arıyorum, lütfen 20 kişide olan 1 hafta sonra fixlenen methodlardan olmasın