Beyler bayanlar selamlar. Biri arkadaşıma taklit atmış sen anlarsın bu işlerden el atıversene dedi tamam atayım dedim 59-38-83 hangi formu attıysam hiç biri geri bile dönmedi...

Beyler bayanlar selamlar. Biri arkadaşıma taklit atmış sen anlarsın bu işlerden el atıversene dedi tamam atayım dedim 59-38-83 hangi formu attıysam hiç biri geri bile dönmedi (Bi tane bile bildirmek için mail gelmedi.). 59 Formunu doldurup atıyorum bi e posta alacaksınız diyor o da gelmiyor. Formlar mı sıkıntılı sorun mu bende?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Yok hayır henüz eposta gelmedi ise önceden muhakkak hesap üzerinde bir case oluşturulmuştur mailde case ara

Hocam o da yok işte sorun orda. Ne hesaba bağlı mailde ne ayrıca açılan yollanan mailde hiç bir case yok (sorun mailde mi diye başka bir mail açıp onda denedim ona da gelmedi.)
Hesaba bağlı mail dışında istersen 82838383 tane mail aç mail gitmez hesaba bağlı maile bir adet case gelir yukarı yardımcı olabileceğini söyleyen bir arkadaş vardı ona bir ulaş

hesaba bağlı mailden atsam cevap alabilir miyim peki?
Dediğim gibi hesaba bağlı mail ile göndermeniz gerekiyor formu bunun yanı sıra maile bir bildirim düşmüyor ise illaki casesi vardır bulamamış olsanız bile. Taklitten kapanan her hesap için bir case hakkı bulunur. O case daha önceden açılmış ise mailden silseniz bile yeni bir case gelmez. Yukarı da da dediğim gibi mailde case aramalısınız. Eğer bulamıyor iseniz arkadaşlar yardımcı olacaktır..

Beyler bayanlar selamlar. Biri arkadaşıma taklit atmış sen anlarsın bu işlerden el atıversene dedi tamam atayım dedim 59-38-83 hangi formu attıysam hiç biri geri bile dönmedi (Bi tane bile bildirmek için mail gelmedi.). 59 Formunu doldurup atıyorum bi e posta alacaksınız diyor o da gelmiyor. Formlar mı sıkıntılı sorun mu bende?
Hh

Dediğim gibi hesaba bağlı mail ile göndermeniz gerekiyor formu bunun yanı sıra maile bir bildirim düşmüyor ise illaki casesi vardır bulamamış olsanız bile. Taklitten kapanan her hesap için bir case hakkı bulunur. O case daha önceden açılmış ise mailden silseniz bile yeni bir case gelmez. Yukarı da da dediğim gibi mailde case aramalısınız. Eğer bulamıyor iseniz arkadaşlar yardımcı olacaktır..
Tamamdır hocam sağolun.

sorun sizde bro sjfhjsdgd

133,088Konular
3,280,875Mesajlar
318,567Kullanıcılar
Üst Alt