Taklitten kapanan hesap açılmıyor

gazeteci bir abimin hesabı taklitten kapatıldı. 59 ve 74 attım almanyaya bağlanıp. 74den case düştü kimlikle selfie ( iki el, yüz ve yazılar net ) çekip gönderdik. kabul...

gazeteci bir abimin hesabı taklitten kapatıldı. 59 ve 74 attım almanyaya bağlanıp. 74den case düştü kimlikle selfie ( iki el, yüz ve yazılar net ) çekip gönderdik. kabul etmediler bu geldi. 1 saat önce almanyaya bağlanıp sağlam açıklamayla 38 attım yardımcı olabilecek var mı:)

Ekli dosyalar

• IMG-20220507-WA0009.jpg
    IMG-20220507-WA0009.jpg
    49.6 KB · Görüntüleme: 24
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
gazeteci bir abimin hesabı taklitten kapatıldı. 59 ve 74 attım almanyaya bağlanıp. 74den case düştü kimlikle selfie ( iki el, yüz ve yazılar net ) çekip gönderdik. kabul etmediler bu geldi. 1 saat önce almanyaya bağlanıp sağlam açıklamayla 38 attım yardımcı olabilecek var mı:)
Hesaptaki isim soyisimin kimlikteki isim soyisim ile eşleşiyor mu

Red casesini açıklama ve selfie kimliğin farklı açılardan çekilmiş hali ile yanıtlamayı dene

132,824Konular
3,283,530Mesajlar
318,054Kullanıcılar
zmskskSon Üye
Üst Alt