Bunu kendine nasıl yakıştırıyorsun lan sen. Bu topraklar için savaşan insanların yanında bulundukça onlarının kararlarına saygı göstermek zorundasın. Senin bu yaptığın orospu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu kendine nasıl yakıştırıyorsun lan sen. Bu topraklar için savaşan insanların yanında bulundukça onlarının kararlarına saygı göstermek zorundasın. Senin bu yaptığın orospu çocukluğudur. Üstüne Müslümanım der, site hacklersin. Allah'a sövmüşsün. Ben senin gibilerin amk

@Dj_Taleh

l3Ak9r.jpg

Böyle adamları dicemde bu adam bile değil siteden uzaklaştırilsin allaha kurana küfür edecek müslüman olamaz küfür edecem ama etmiyorum kendimi zor tutuyorum

Bir not daha; r00tline'ı çoğunuz biliyorsunuzdur. Facebook'ta skype'dan görüntülü konuşurken bir ss almıştı. Şuan facebook'u kapalı olduğu için göremiyorum. Bir bandana ile gizleniyordu taleh. 17-18 yaşlarında. Bizden 2 ay önce farketmişti r00tline.

ne 17 18 i aq 16 zor var tc de bizle beraberkende böyleydi bu bebe her foruma üye olur yalanmaya çalışırdı garip garip hareketleri vardı zaten

Öncelikle taleh hakkın'da gereken şey yapılacaktır bundan hiç şüpheniz olmasın. Kalıcı olarak banlanacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,894Konular
3,272,376Mesajlar
316,493Kullanıcılar
TrkagaSon Üye
Üst Alt