TALEP- Sağlam Ddos Saldırısı Yapmayı Öğrenmek İstiyorum

Merhaba dostlar bir siteye ddos atmak istiyorum etkili bir şekilde youtube ve google üzerinden bir kaç program denedim ancak pek etkili olmadı bana bu konuda yardımcı...

Merhaba dostlar bir siteye ddos atmak istiyorum etkili bir şekilde youtube ve google üzerinden bir kaç program denedim ancak pek etkili olmadı bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Teşekkür ederim..

tesekkur ederim kral bide siteye giridiğinde benim adımı yazdırabilme şansım var mı?
DDos saldırısı genel olarak siteyi yavaşlatır kastırır ve kapatır amacı sunucuya ping atmaktır. Yani index basamazsın.
Ddos kendi bilgisayarından ping atarak yani bir site çökertmeye çalışmak çok zordur herkesin iyi bilgisayarı olan 5 kişi felan olursanız veya bir sunucu üzerinden hızlı işlem yapabileceğiniz bir yerden saldırmanız gerekir internetinizin hızlı olması gerekir DDOS hakkında ufak bilgiler vermeye çalıştım daha önce bir ara ilgilendim hiç site kapatamadım ama baya yavaşlattığım olmuştu Umarım başarırsın iyi şanslar

DDos saldırısı genel olarak siteyi yavaşlatır kastırır ve kapatır amacı sunucuya ping atmaktır. Yani index basamazsın.
Ddos kendi bilgisayarından ping atarak yani bir site çökertmeye çalışmak çok zordur herkesin iyi bilgisayarı olan 5 kişi felan olursanız veya bir sunucu üzerinden hızlı işlem yapabileceğiniz bir yerden saldırmanız gerekir internetinizin hızlı olması gerekir DDOS hakkında ufak bilgiler vermeye çalıştım daha önce bir ara ilgilendim hiç site kapatamadım ama baya yavaşlattığım olmuştu Umarım başarırsın iyi şanslar
Geçen bi program vurdum aga vuruyorum siteye baktım benim bilgisayardan girmiyor sevindim kapattım diye arkadaslara nasılda yazıyorum gururla siteyi kapattım diye meğerse sadece ben giremiyormusum programı kapatınca bende girdim işte buda böyle bi anımdır .d

Geçen bi program vurdum aga vuruyorum siteye baktım benim bilgisayardan girmiyor sevindim kapattım diye arkadaslara nasılda yazıyorum gururla siteyi kapattım diye meğerse sadece ben giremiyormusum programı kapatınca bende girdim işte buda böyle bi anımdır .d
kendi internetin dahada etkileniyor bunun için sanal sunucular kullanman daha etkili ve daha verimli olur

Programla ddos mu atılır kardeşim :D 1 2mbit internetin var onuda kopartıcan. Sağlam sunucular veya botnetn üzerinden atman lazım ben 30 40gbit anlık çıkartıyorum sunucuyla.

ddosun farklı şekilleri var bir sunucun var ise 1 gbit portlu en azından 100 mbit kullanan sunuculara tcp veya udp portlarına hat yönlendirmesi yaparak bi nevi sunucuyu dondurabilirsiniz fişi çekmek zorunda kalıcaklardır:) tabi en güzel ddosuna katacağın kullanıcılar ile olur oda 1000 user yapman lazım en azından onlarda anlık aktif olması saldıracağın sitenin koruma seviyesi birçok etken var yani ddos kolay bir iş değildir

131,918Konular
3,272,619Mesajlar
316,553Kullanıcılar
aimstar001Son Üye
Üst Alt