Taner soşil dolandırıcımı ? taner soşil vs kürt dayı

geçtigimiz saatlerde spy telegram gurubunda taner soşila dolandırıcı suçlaması geldi tanerden adam begeni almış 1 saat sonra begeniler çakılmış ? alan müşteride şiveli bir...

geçtigimiz saatlerde spy telegram gurubunda taner soşila dolandırıcı suçlaması geldi tanerden adam begeni almış 1 saat sonra begeniler çakılmış ? alan müşteride şiveli bir kürt abi taneri bulunca 32 yerinden bıçaklicanı idda etti @T4nker

o ses kayıtlarından bir örnek :Biz heseceseye paramı verdik uglum :(esc ye paramı verdik oglum) neden anlamıyon gahbe çocu bah hepsi düsmüia la atsana telafi
ben dinlerken bu küfürleri evde kahkaha attım dinlemek isteyenler için

link: linke tıklayıp part 1 den başlayın dinlemeye

Serkan dahlan bağımsız haber ajanası limited anonim A.Ş

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Bu çocuk zaten bir kaç ay önce birini yönetimden birinin iyi niyetini suistimal ederek profiline ref bıraktırması sayesinde yüklü miktar tokatlamıştı ve banlanmıştı. Şimdi nasıl forumlara geri dönüyor anlamıyorum

Bu çocuk zaten bir kaç ay önce birini yönetimden birinin iyi niyetini suistimal ederek profiline ref bıraktırması sayesinde yüklü miktar tokatlamıştı ve banlanmıştı. Şimdi nasıl forumlara geri dönüyor anlamıyorum
cem abi banını kaldırdı emektar rankı verdi @T4nker inşallah cem abiyi pişman etmezsin normal biri olsaydın banlıydın şimdi kimle nasıl ticaret yapıyosan bilinirligin ünlü gibi bişeysin

cem abi banını kaldırdı emektar rankı verdi @T4nker inşallah cem abiyi pişman etmezsin normal biri olsaydın banlıydın şimdi kimle nasıl ticaret yapıyosan bilinirligin ünlü gibi bişeysin
Zaten onun parasını geri atabilirim bunda bi sorun yok 35 tl attı komik oluyor ve paneller bozuk smm bunu bilmeyen yok adama telafi atacağım dedim başkasından aldım ben dedi tamam dedim sen böyle devam et orospı çocuğu dedi bana durduk yere

Ve son olarak şuna geçelim biri küfretti diye ban atılmaz ama ettiği küfürleri kimin ailesine etse emin ol bunu der ve sadece bana değil Mec abiye bile sövüyor

132,024Konular
3,274,191Mesajlar
316,786Kullanıcılar
Tekelc1xSon Üye
Üst Alt