Hoş buldum, teşekkür ederim.
Kesinlikle güzel bir kurs lakin sana önerim de aynısı olur neden dersen profesyonel hocalarında içlerinde olduğu 1 Milyon İstihdam projesi kapsamında bedava ve sertifikalı BTK Akademi de eğitimleri var. HTML konusunda herhangi bir HTML tema indir ve düzenlemeler yap. Kesinlikle CSS geliştirmek için Youtube üzerinden SASS konusunu incele CSS oluştururken çok aşırı hızlı olacaksın. En büyük kaynağın w3schools olsun. Ek olarak tamamen olmasa bile JS incele ve mantığını kavra, inan bana çok seveceksin zaten.
Back-end Developer kadar olmasa bile PHP kodlarının mantığına bak (MYSQL bağlantıları için), zaten sıfırdan projeler yapman için bunların hepsi yeterli.
Uygulama metodu olarak w3schools platformunda deneme alanları var. Her kodu içeriği denemen için. Eğer ben sıfırdan yapacağım dersen, VS Code uygulamasını kullanarak HTML, CSS, SASS ve JS modüllerini ekleyerek, kendine bir Front-End Developer olarak kişisel CV veya biyografi sayfası yap. Daha sonra bu proje üzerinde subdomain kullanarak kendine ek deneme sayfaları yap (Örneğin; proje1-qmrelqqq-com gibi). Bu sayfaları asıl sayfandan bağlantılar vererek çoğalt ve mutlaka VS CODE için hazır HTML şablonu yap yani birkaç kerede sonra html etiketlerini hazır halde eklenmiş şablonunu kopyalayarak çalış.
Zaten sende çok seveceksin ve eğlenerek aslında nereye geldiğini göreceksin.
Edit: Kelime hatası düzenlendi.