Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba;
forumda yeniyim sizler ile tanışmak için konu açtım öncelikle kendimi tanıtayım.
Ben snakej
17 yaşındayım Tokat'ta yaşıyorum.
Spyhackerz form geliştirici konuları...
Merhabalar hoşgeldin aramıza, ben Hüseyin Namı Değer BraveHeart_ , +14'den fazla yazılım dilinde profesyonel'im , Forum içerisinde de İNFİBYTE SEO Ve İNFİBYTE SMM Olarak 2 Firma ve 2 Ayrı Sektörde Profosyenel Hizmet Vermekteyim. Umarım güzel bir deneyim yaşarsın , Tekrardan aramıza hoşgeldin.
Merhabalar hoşgeldin aramıza, ben Hüseyin Namı Değer BraveHeart_ , +14'den fazla yazılım dilinde profesyonel'im , Forum içerisinde de İNFİBYTE SEO Ve İNFİBYTE SMM Olarak 2 Firma ve 2 Ayrı Sektörde Profosyenel Hizmet Vermekteyim. Umarım güzel bir deneyim yaşarsın , Tekrardan aramıza hoşgeldin.
merhaba ben braveheart +14 den fazla yazılım dili biliyorum seo ve smm olarak 2firma ve 2 ayrı sektorde "profosyenel" hizmet vermekteyim aynı zamanda master olmak için sabah akşam konu açıyorum 😂 ironi profosyenel kardeşim seviyorum seni
Yasal Uyarı: spyhackerz.org, 5651 sayılı Kanun kapsamında “Yer Sağlayıcı”dır. Sitedeki içerikler, X, Instagram ve Facebook’ta olduğu gibi, ön onay olmadan tamamen kullanıcılar tarafından paylaşılır. Bu nedenle spyhackerz.org, kullanıcı içeriklerini veya hukuka aykırı paylaşımları izlemek, denetlemek ve araştırmakla yükümlü değildir. Site bünyesinde herhangi bir “saldırı ekibi” bulunmamaktadır ve Türkiye’deki internet sitelerine yönelik zararlı faaliyet yürütülmez. SPYHACKERZ, üyelerin bireysel olarak gerçekleştirdiği hacking içerikli forum faaliyetlerinden sorumlu değildir. spyhackerz.org adı kullanılarak bir saldırı yapılması halinde tüm sorumluluk yalnızca ilgili üyeye aittir.