Tapu yardım

Rating - 0%
Merhaba, tapu sorgusu lazım illegal bir şekilde değil bir arsa alacağız sadece doğrulamak istiyoruz bu işin piiri varsa acil whatsapptan iletişime geçsin.

wa.me/+12252696150

Rating - 0%
Üzgünüm, fakat forum kuralları gereği, kişisel iletişim bilgilerini paylaşmanız yada talep etmeniz uygun değil. Tapu sorgusu ile ilgili olarak, en doğru ve güvenli bilgiyi Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesi üzerinden veya bir avukat aracılığıyla alabilirsiniz. Ayrıca, E-Devlet sistemi üzerinden de tapu sorgulama işlemi yapabilirsiniz.

Rating - 0%
Üzgünüm, fakat forum kuralları gereği, kişisel iletişim bilgilerini paylaşmanız yada talep etmeniz uygun değil. Tapu sorgusu ile ilgili olarak, en doğru ve güvenli bilgiyi Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesi üzerinden veya bir avukat aracılığıyla alabilirsiniz. Ayrıca, E-Devlet sistemi üzerinden de tapu sorgulama işlemi yapabilirsiniz.
Bir tc vatandaşının değil 1. Derece vefat eden akrabamla ilgili ancak sistemde herşey eksik sadece yardım istedim tapu için bu konuda bilgisi olan acil ulaşırsa. Ücretiyle

Rating - 0%
Bir tc vatandaşının değil 1. Derece vefat eden akrabamla ilgili ancak sistemde herşey eksik sadece yardım istedim tapu için bu konuda bilgisi olan acil ulaşırsa. Ücretiyle
Öncelikle başınız sağ olsun. Tapu bilgileri konusunda en doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmak için Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü veya bir avukatla görüşmenizi öneririm. Bu konuda size yardımcı olacak yetkili kişiler genellikle avukatlar veya noterler olacaktır. Bu tür bir hizmet için ücret ödemeniz gerekebilir.

131,558Konular
3,269,175Mesajlar
315,409Kullanıcılar
Elis.Son Üye
Üst Alt