Tasarım ihtiyaçlarınız tarafımca seve seve özen ile hazırlanır

Hoş Geldin. Tükan Kurcam Buraya Sevgili "Adminlerimiz"in Bilgileri Dahilinde :) Arkadaşlar Gündelik Yaşantılarınızda İlleki Elinizden Gelebilecek Seviye İhtiyacınız Olan...

Hoş Geldin. Tükan Kurcam Buraya Sevgili "Adminlerimiz"in Bilgileri Dahilinde :)

Arkadaşlar Gündelik Yaşantılarınızda İlleki Elinizden Gelebilecek Seviye İhtiyacınız Olan Tasarımları Sağdan Soldan Bularak Kopyala Yapıştır Kes v.s. Karşılıyor Olabileceğinizi Tahmin Edebiliyorum Yalnız Ötesinde Tİcari Bir Yükün Altına Gireceğiniz ve Gerçekten Vereceğiniz Hizmetle Alakalı Kurumsallığa, Dinamik ve Hedef Odaklı Tasarımlarınızda Olabildiğince Uygun Rakamlara Yardımcı Olabilirim. Genel Program Kullanımı ve Yapabildiğim Hizmetleri Yazılı ve Görselleri İle Birlikte Paylaşıyorum. Şimiden Çalışmaktan Memnun Kalacağınız Umutlarımlar.

GRAFİK TASAIRM ALANI İÇİN
• İllüstratör
• İndesing
• Photoshop
• CorelDraw

MODELLEME & ANİME
• 3'Ds Max
• After Affleck

ŞAHIM INSTAGRAM VE KURULUŞUMUN BAĞLANTILARI
instagram.com/emrshnin
instagram.com/luxurypremiumdesing
instagram.com/luxury.e.o.p
instagram.com/monogram.tr

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Hoş Geldin. Tükan Kurcam Buraya Sevgili "Adminlerimiz"in Bilgileri Dahilinde :)

Arkadaşlar Gündelik Yaşantılarınızda İlleki Elinizden Gelebilecek Seviye İhtiyacınız Olan Tasarımları Sağdan Soldan Bularak Kopyala Yapıştır Kes v.s. Karşılıyor Olabileceğinizi Tahmin Edebiliyorum Yalnız Ötesinde Tİcari Bir Yükün Altına Gireceğiniz ve Gerçekten Vereceğiniz Hizmetle Alakalı Kurumsallığa, Dinamik ve Hedef Odaklı Tasarımlarınızda Olabildiğince Uygun Rakamlara Yardımcı Olabilirim. Genel Program Kullanımı ve Yapabildiğim Hizmetleri Yazılı ve Görselleri İle Birlikte Paylaşıyorum. Şimiden Çalışmaktan Memnun Kalacağınız Umutlarımlar.

GRAFİK TASAIRM ALANI İÇİN
• İllüstratör
• İndesing
• Photoshop
• CorelDraw

MODELLEME & ANİME
• 3'Ds Max
• After Affleck

ŞAHIM INSTAGRAM VE KURULUŞUMUN BAĞLANTILARI
instagram.com/emrshnin
instagram.com/luxurypremiumdesing
instagram.com/luxury.e.o.p
instagram.com/monogram.tr
PHP tasarım işim var işinde iyiyim her tasarımı yaparım diyorsan TG: Albatros3461

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,901Konular
3,283,982Mesajlar
318,166Kullanıcılar
sauron650Son Üye
Üst Alt