Tasarımcı veya yeteneği olanlar

Rating - 95.8%
Aşağıdaki resimde ateş almış bir kutu var, bu kutunun kurdele kısmı yok edilecek üstteki kurdele tarzında çıkan alevli kısmı yani. sonra reklamlar temizlenecek ve kutudakş mevcut alev biraz daha arttırılacak, sonrada 50x50 boyutuna düşürülecek , tabi kenarları iyi kesilmeli çee baya birşey istedim yapabilen olursa konuya ekleyebilir.

yok bunla uğraşacağıma sıfırdan bu tarz alev almış bir kutu yapabilirseniz güzel olur.

glowing-fire-gift-box-icon-in-palm-on-dark-background-J4781P.jpg

FataLworm

SOYTARI
Rating - 0%
Hadi beyler gösterin marifetlerinizi, kutunun içinden spy logosu çıkacak ona göre çee

FataLworm

SOYTARI
Rating - 0%
Yani beyler mec bu şekillerin yerine kutu istiyor böyle alevli olacak çee

son3.jpg

2296554.jpg

images

Flaming_Skull_wings_fair_590.jpg

Rating - 95.8%
Aynen fatalworm zaten anladı beni.

Özellikle alev alan kutu 'daki alevler şundaki alev tarzında olacak hatta birebir böyle olacak alev efekti.

2296554.jpg

Rating - 0%
Mectury abi bu arada grup kursan ve bu grupların arasında grafikerlik grubu olsa ve eğitim alsalar ve bizim grafik işlerimizi yapsalar olmaz mı hem de kendilerini egitirler gruplara katılanlar ve böylece forumda ki düzen de artar.

CeKu

︶⋛⋋⊱⋋ ☾★ ⋌⊰⋌⋚︶
Rating - 0%
Ben yaparım beri gel beri :)

Rating - 0%
Hemen ustunde ugrasiyorum
Aşağıdaki resimde ateş almış bir kutu var, bu kutunun kurdele kısmı yok edilecek üstteki kurdele tarzında çıkan alevli kısmı yani. sonra reklamlar temizlenecek ve kutudakş mevcut alev biraz daha arttırılacak, sonrada 50x50 boyutuna düşürülecek , tabi kenarları iyi kesilmeli çee baya birşey istedim yapabilen olursa konuya ekleyebilir.

yok bunla uğraşacağıma sıfırdan bu tarz alev almış bir kutu yapabilirseniz güzel olur.

glowing-fire-gift-box-icon-in-palm-on-dark-background-J4781P.jpg

FataLworm

SOYTARI
Rating - 0%
Kulağı kesip çakmağı çakacaksın hayalet sürücü gibi yanacak çee Ona benzer birşey yapabilirsin kendin kurdelesiz ama dediğim gibi hayalet sürücü gibi yanacak çee

131,582Konular
3,269,351Mesajlar
315,467Kullanıcılar
dadablaqSon Üye
Üst Alt