Teamviewer gibi sesleri duyup bilgisayarı kontrol edebileceğimiz bir rat var mı?

Arkadaşlar, iki tane bilgisayarım var. Darkcomet kullandım ama karşı bilgisayarda oynatılan videoların vs. seslerini duyamıyoruz. Teamviewer tam istediğim gibi bir kontrol...

Arkadaşlar, iki tane bilgisayarım var. Darkcomet kullandım ama karşı bilgisayarda oynatılan videoların vs. seslerini duyamıyoruz. Teamviewer tam istediğim gibi bir kontrol sağlıyor ama gizli olması gerekiyor, teamviewer bildiğim kadarıyla gizlenemiyor. Bana hem kontrol edebileceğim hemde masaüstü seslerini duyabileceğim bir rat vb. program lazım. Var mı bildiğiniz bir şey?

Kullanım olarak gayet basit port ve dns ayarları yaptıktan sonra trojanımızı oluşturup kurbanımıza yediriyoruz. Kurulum videosu olarak youtubeden izleyebilirsiniz elimde bir kurulum videosu yok. Crack cracked.to üyeleri tarafından yapılmıştır

İNDİRME LİNKİ : [HIDEREPLY] [/HIDEREPLY]

Özellikleri:

- TCP network stream (IPv4 & IPv6 support)
- Fast network serialization (Protocol Buffers)
- Compressed (QuickLZ) & Encrypted (TLS) communication
- Multi-Threaded
- UPnP Support
- No-Ip.com Support
- Visit Website (hidden & visible)
- Show Messagebox
- Task Manager
- File Manager
- Startup Manager
- Remote Desktop
- Remote Shell
- Download & Execute
- Upload & Execute
- System Information
- Computer Commands (Restart, Shutdown, Standby)
- Reverse Proxy (SOCKS5)
- Password Recovery (Common Browsers and FTP Clients)
- Registry Editor
- Ring3 Rootkit
- Hidden Process
- Hidden File
- Hidden Startup
- Hidden Remote Desktop — HRDP
- Hidden Remote Desktop — VNC
- Elevate Client Permissions
- UAC Bypass
- Remote WebCam
- Offline Keylogger — Live Keylogger (Unicode Support)
- PasteBin Uploader
- Velos Stealer
- Exploit Word Macro
- AnonFile Upload

Ben uyuyorum virustotal de bence virüslü çıkar win 7 de kullan win10 sıkıntı yaratirsa , vm oluştur orda kullan derim

Venom olmadı hocam. Doğrulama istiyor onun içinde cracked.to da belli bir mesaj sayısı ve bazı gereksinimler şart koşuluyor. Galileo bakacağım.

131,885Konular
3,272,294Mesajlar
316,476Kullanıcılar
musto362Son Üye
Üst Alt