Teğmen Rütbesine ulaşmak için Ne yapmalıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İc

iCo
Rating - 0%
Teğmen-rütbesi.jpg

Benim Hayalim Teğmen olmak Bunu çok istiyorum Ve askerde kalıcagımı ailem felan biliyor ben bu rutbeye ulaşmak için ne yapmalıyım Yaşim 18 12 sınıfım ben şimdi Bunun için sınavamı giricem yoksa askerdemi Sınava girip asteğmen olup sonramı buna geçeceğim askerlik Yapan abilere soruyum dedim Bi yardımcı olun

Rating - 0%
Benim bildiğim Subaylarda 3 yılda bir sınavsız rütbe değişiyor. Generallerde 7 yılda bir.

İc

iCo
Rating - 0%
Sınav felan olucaksa gecemi gündüz edip çalışıcam Çok geç olmadan Haberim olsun

Rating - 0%
benim bi bildiğim yöntem şu lisans mezunları as-teğmen olarak askerlik yaparsa askerliğin son zamanlarında teğmen rütbesi alıyolar diye biliyorum eğer teskere bırakırsan teğmen olarak devam edebilirsin ama bunu askerlik şubeye sorman çok daha iyi olur

İc

iCo
Rating - 0%
benim bi bildiğim yöntem şu lisans mezunları as-teğmen olarak askerlik yaparsa askerliğin son zamanlarında teğmen rütbesi alıyolar diye biliyorum eğer teskere bırakırsan teğmen olarak devam edebilirsin ama bunu askerlik şubeye sorman çok daha iyi olur
Bişi sorucam şimdi bn oyle Tegmen oldum rutbem ilerde artıcak deilmi ?

Rating - 0%
diğer teğmenlerden ayrı bi teğmenlik değil teğmen olduğun zaman teğmensin rütbe yükselme sistemi nasılsa aynı şartlar altında rütben yükselicektir
ama dediğim gibi askerlik şubeye sorarak en sağlıklı bilgiyi elde edersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,596Konular
3,269,493Mesajlar
315,501Kullanıcılar
Üst Alt