Merhaba arkadaşlar bunda tam 2 ay önce bir kisi WhatsApp mesaj attı bana işte dalga geçiyor sandım sonra hesabındaki bütün kontörler ile gb vb şeyler almış 150 TL gitti sonra...

Merhaba arkadaşlar bunda tam 2 ay önce bir kisi WhatsApp mesaj attı bana işte dalga geçiyor sandım sonra hesabındaki bütün kontörler ile gb vb şeyler almış 150 TL gitti sonra işte konuştuk falan kızdı bide arkadaş olduk bir türlü anlatmadı sadece numaram elimdeydi kod falan birşey ne geldi nede verdim GB geldiği zaman resim vardı resimde şeytan falan resmiydi sizce nasıl yapmış olabilir teşekkürler

Sana dosya atmıştır indirmişsindir sazan gibi telefonunu allah gibi izliyordur

Kardeşim o kadar mal deiliz dosya falan birşey atmadı telefon numaram ile ne yaptıysa yaptı az kalmış hattı kapatacakti
yapamaz öyle kolay kolay telefoncuda tanıdığı vardır veya orda çalışıyodur yada bağlantını kesmek için sana ddos atmıştır bu başka olmaz şimdi ddos nasıl oluyor derseniz bağlantıya saldırıyor bir çeşit paket olarak düşün İp ye bir paket gönderir ve o paketi ip alı okur tekrar atana gönderir tek bir cihazla yapılırsa sonu yoktur pek sıkıntı olmaz ama bir çok cihazla yapıldıysa netin çöker dostum yani öbür türlü hacklenmez benim yada @lost dediği gibi rattır

Daha değişik bidssy
yapamaz öyle kolay kolay telefoncuda tanıdığı vardır veya orda çalışıyodur yada bağlantını kesmek için sana ddos atmıştır bu başka olmaz şimdi ddos nasıl oluyor derseniz bağlantıya saldırıyor bir çeşit paket olarak düşün İp ye bir paket gönderir ve o paketi ip alı okur tekrar atana gönderir tek bir cihazla yapılırsa sonu yoktur pek sıkıntı olmaz ama bir çok cihazla yapıldıysa netin çöker dostum yani öbür türlü hacklenmez benim yada @lost dediği gibi rattır
Öyle değil kardeşim bu kıza eski manitasi öğretmiş ne ettim demedi bir program sayesinde yaptığı kesin şehir falanda gözüküyor galeriye girebiliyor

Hasanın dediği gibi eğer sana ddos atdaydı bunu bi team speak adresine gidip paket kaybından zaten ıp adresine stres uygulandığını anlarsın başka bir sebebi yok

daha önceden rat yemişsindir kardeşim sana bu olayı yansıtmamıştır farklı senaryo kurup seni oraya yönlendirmiştir yani bir rat olduğunu anlamaman için sm çekmiş sana :D resim falan atmış ordan yürüdüğünü düşünmen için ve başarılı da olmuış zaten :D

131,844Konular
3,271,969Mesajlar
316,381Kullanıcılar
miclordSon Üye
Üst Alt