Telefonum çok kasıyor

arkadaşlar samsung galaxy a10 kullanıyorum ve oyunlarda aşırı kasıyor pubgm de bile patates config indirdim o şekilde bile kasıyor gfx tool ile destekledim wild riftte en düşük...

arkadaşlar samsung galaxy a10 kullanıyorum ve oyunlarda aşırı kasıyor pubgm de bile patates config indirdim o şekilde bile kasıyor gfx tool ile destekledim wild riftte en düşük ayarlarda onuda gfx tool ile destekledim ama bu tel çok kasıyor bi çözümünü bilen yardımcı olabilir mi casper via v3 te mobile legends vidyosu çekmiş adamım vidyo çekerken bile donmazdı bu tel daha 2 sene önce çıktı normal oynarken kasıyor

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
arkadaşlar samsung galaxy a10 kullanıyorum ve oyunlarda aşırı kasıyor pubgm de bile patates config indirdim o şekilde bile kasıyor gfx tool ile destekledim wild riftte en düşük ayarlarda onuda gfx tool ile destekledim ama bu tel çok kasıyor bi çözümünü bilen yardımcı olabilir mi casper via v3 te mobile legends vidyosu çekmiş adamım vidyo çekerken bile donmazdı bu tel daha 2 sene önce çıktı normal oynarken kasıyor
yeni telefon al

Aynı telefon markası bendede vardı ve son yazılım güncellemesi telefonu biraz bozdu.

132,053Konular
3,274,528Mesajlar
316,830Kullanıcılar
TianSon Üye
Üst Alt