Telegram +18 kanalı olan veya olmayan bakabilir mi (ACİL)

+18 (c*nsel) içerikli bir telegram kanalım var ve büyütmek istiyorum (şuan 2 kişi var kanalda) İnstagramdan reklam için sayfa açıyorum fakat 5 - 10 dakika içinde kapanıyor...

+18 (c*nsel) içerikli bir telegram kanalım var ve büyütmek istiyorum (şuan 2 kişi var kanalda) İnstagramdan reklam için sayfa açıyorum fakat 5 - 10 dakika içinde kapanıyor. Telefonumda sorun vardır diye başkasına açtırdım hesabı aldım, öyle de kapandı. Bir kere daha açtım 2 3 gün beklettim kimseyi takip etmedim o da kapandı. Ne yapmam lazım acil yardım 😐

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
+18 (c*nsel) içerikli bir telegram kanalım var ve büyütmek istiyorum (şuan 2 kişi var kanalda) İnstagramdan reklam için sayfa açıyorum fakat 5 - 10 dakika içinde kapanıyor. Telefonumda sorun vardır diye başkasına açtırdım hesabı aldım, öyle de kapandı. Bir kere daha açtım 2 3 gün beklettim kimseyi takip etmedim o da kapandı. Ne yapmam lazım acil yardım 😐
bendede o sorun var 2 3 yorum atıyom 24 saat bekletiyor sonra hesabı kapatıyor instagram ,eski hesap kullanın diyenler var 2018 2012 arası fln yada telegram grublarından fly hesap alabilirsin

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
131,999Konular
3,273,868Mesajlar
316,744Kullanıcılar
giseki91Son Üye
Üst Alt