Öncelikle kendimi tanıtayım ben Spyhackerz'in 5 yıllık Dayı tokatçısıyım ! Çok fazla para kazandım bu alanda ve şuanda eğitim setimide satıyorum Telegramda çok fazla tecrübem var ve hemen her özelliğini biliyorum , buna göre çeşitli yazılımlar yazıyorum.
Açtığım ilanı dikkatlice okuyunuz ! Çok detaylı açıkladım herşeyi , aklınızda birşey kalmasın diye , Tg iletişim adreslerimi konun en altına bıraktım
Telegram Bot Hizmetleri: Otomasyon ve Yazılım Çözümleri
Dijital dünyada işletmenizi büyütmek, hedef kitlenize hızlıca ulaşmak ve süreçlerinizi otomatikleştirmek mi istiyorsunuz? 5 yılı aşkın deneyimle, Telegram platformunda sunduğumuz profesyonel bot hizmetleri ve yazılım çözümleriyle yanınızdayız! Telegram gruplarına otomatik mesaj gönderme botlarından, özel log botlarına ve bireysel site log hizmetlerine kadar geniş bir yelpazede hizmet sunuyoruz. Ayrıca, yeni başlayanlar için A’dan Z’ye eğitim ve rehberlik sağlıyoruz. Hemen bizimle iletişime geçerek işinizi bir üst seviyeye taşıyın!Neden Bizim Hizmetlerimizi Seçmelisiniz?
- 5+ Yıl Deneyim: Telegram otomasyonu ve yazılım geliştirme alanında uzmanız.
- Güvenilir İşlem: Ödemeler yalnızca güvenilir yöntemlerle (Spyesc) kabul edilir.
- Kişiselleştirilmiş Çözümler: İhtiyaçlarınıza özel botlar ve yazılımlar geliştiriyoruz.
- Hızlı Teslimat: Projeleriniz zamanında ve eksiksiz teslim edilir.
- Eğitim ve Destek: Yeni başlayanlara sıfırdan rehberlik ve kazanç odaklı eğitim sunuyoruz.
Sunduğumuz Hizmetler
1. Gruplara Otomatik Mesaj Botu
Telegram gruplarında hedef kitlenize ulaşmanın en etkili yolu! Otomatik mesaj botumuz, işletmenizin veya projenizin tanıtımını kolaylaştırır. Özellikler:- Sınırsız Hesap Desteği: Birden fazla Telegram hesabıyla çalışabilirsiniz.
- Sınırsız Grup Mesajı: Hedeflediğiniz tüm gruplara otomatik mesaj gönderimi.
- Kullanıcı Dostu Arayüz: Kolay kurulum ve yönetim.
- Özelleştirilebilir Mesajlar: Markanıza uygun içeriklerle mesajlarınızı kişiselleştirin.
2. Log Botu: Güçlü ve Güvenilir
Özel log botlarımız, veri toplama ve analiz süreçlerinizi optimize eder. Özellikler:- Any ile Hızlı Bağlantı: Botu sizin için kurar, hemen kullanıma hazır hale getiririz.
- URL ve Veritabanından Veri Çekimi: Mail, şifre gibi verileri hızlıca toplayın.
- Priv Log Desteği: Güvenli ve özel veri toplama imkanı.
- Esnek Kullanım: İhtiyacınıza göre özelleştirilebilir.

3. Tekli Site Log Hizmeti
Hedeflediğiniz siteler için özel log hizmetleri sunuyoruz. Fiyatlandırma:- Kumar Siteleri Logu: 1000 TL
- Standart Siteler Logu: 750 TL
4. Yeni Başlayanlar İçin Eğitim ve Rehberlik
Kendi işinizi kurmak mı istiyorsunuz? Size sıfırdan A’dan Z’ye rehberlik ediyoruz:- Kapsamlı Eğitim: Telegram botları ve yazılım kullanımı hakkında detaylı bilgi.
- Kazanç Stratejileri: Kendi gelir modelinizi oluşturmanız için ipuçları.
- Ücretsiz Reklam Botu: Eğitimi alanlara özel reklam botu hediye!
- Sürekli Destek: Sorularınız için 7/24 iletişim.
Neden Telegram Botları Kullanmalısınız?
Telegram, dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya sahip bir platformdur. İşletmeler ve bireyler için sunduğu avantajlar:- Hızlı İletişim: Anlık mesajlaşma ile hedef kitlenize hızla ulaşın.
- Geniş Kitle: Farklı coğrafyalardan kullanıcılara erişim imkanı.
- Otomasyon: Botlarla manuel iş yükünü azaltın, verimliliği artırın.
- Güvenlik: Telegram’ın uçtan uca şifreleme özelliğiyle güvenli iletişim.
Güvenli ve Yasal Kullanım
Tüm hizmetlerimiz, Telegram’ın topluluk kurallarına ve yerel yasalara uygun şekilde sunulmaktadır. Müşterilerimizin de bu kurallara uymasını önemle rica ediyoruz. Yasadışı faaliyetler için hizmet sağlanmamakta olup, bu tür talepler reddedilmektedir. Güvenli, etik ve profesyonel bir hizmet anlayışıyla çalışıyoruz.İletişime Geçin
Hizmetlerimizden yararlanmak veya detaylı bilgi almak için hemen bizimle iletişime geçin:- Telegram adresim: https://t.me/polostar2 , https://t.me/Sudeee2
- Escrow Ödeme Yöntemi: Parayo ben direkt sizden almıyorum sonuçta beni tanımıyorsunuz , paranı aracıda kalıyor ve yaptığım işten memnun kalırsanız ödemenin bana yollanmasını onaylıyorsunuz , eğerki memnun kalmazsanız paranızı Aracı arkadaş iade ediyor. Paranızın garanti altında kalması ve güvenilir ortam yaratmak için ARACI yani ESCROW kullanıyorum ! spyhackerz.org 'un tek resmi escrowunu Yalnızca https://t.me/Spyesc ile işlem kabul ediyoruz.
- dayı dolandırma yöntemleri
- kadın kılığıyla dayı dolandırma taktikleri
- internetten dayı tokatlama yolları
- dayı kandırma rehberi
- dayı nasıl dolandırılır
- chat sitelerinde dayı dolandırmak
- sahte profil ile para sızdırma
- dayı tuzağı kurma stratejileri
- dayı tokatlama teknikleri 2025
- dolandırıcılıkta sosyal mühendislik örnekleri
Moderatörün son düzenlenenleri: