Sürekli farklı telegram numaralarından rahatsız ediliyorum. Numaraları da kapalı görünmüyor. Bulma şansım veya bir yolu var mı bu yazanları. Hattımı mı değiştirmeliyim

Sürekli farklı telegram numaralarından rahatsız ediliyorum. Numaraları da kapalı görünmüyor. Bulma şansım veya bir yolu var mı bu yazanları. Hattımı mı değiştirmeliyim

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Oradan bulduklarını sanmıyorum benim numaramı bilen biri yapıyor sanırım dostum eminim buna. Böyle bir şey varsa hattı mı değiştirmekten başka yolum yok değil mi. Çünkü sürekli farklı telegram hesaplarından yazılıyor @Ersever

olay taciz seviyesine kadar ilerlediyse savcılığa ver bulsunlar belalarını, yok öyle değilse de istediğini yap, ister numaranı değiştir ister onlar geldikçe sen engelle

Çok teşekkür ederim. Şimdi de sürekli whatsap, instagram kodları ve aramalar geliyor telefonuma. Hadi bu telegramlar neyse de whatsapp ve kodlarını kimin yaptığını bulamazlar ki. Valla sürekli mesaj arama geliyor

çok seri bi şekilde geliyosa bomber'e tutuluyosun. bu kodları gönderenler kimse telegramdan raatsız edenler da aynı büyük itimal, telegramdakini bulursan otomatik olarak bunu da bulursun. ya savcılıkla falan uğraşmayı dene yada engelle bırak kendi aline

Oradan bulduklarını sanmıyorum benim numaramı bilen biri yapıyor sanırım dostum eminim buna. Böyle bir şey varsa hattı mı değiştirmekten başka yolum yok değil mi. Çünkü sürekli farklı telegram hesaplarından yazılıyor @Ersever
dostum telegramda birini arkadaş listene eklerken tel no paylaş/gizle butonu var. burası her daim aktif oluyor. burasını her kişi eklerken pasif hale getirmen gerekli. bir başka bomba bilgi: numaranı bu kişilerden kimler paylaştığını bilmek istiyorsan ve bunu düzeltmek istiyorsan; ayarlar-gizlilik ve güvenlik-telefon numarası bölümü. burada kaç kişiyle paylaştığını yazıyor ve değiştirebiliyorsun, sağlıklı günler

132,041Konular
3,274,363Mesajlar
316,818Kullanıcılar
gerrehosSon Üye
Üst Alt