Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sürekli farklı telegram numaralarından rahatsız ediliyorum. Numaraları da kapalı görünmüyor. Bulma şansım veya bir yolu var mı bu yazanları. Hattımı mı değiştirmeliyim
Sürekli farklı telegram numaralarından rahatsız ediliyorum. Numaraları da kapalı görünmüyor. Bulma şansım veya bir yolu var mı bu yazanları. Hattımı mı değiştirmeliyim
Oradan bulduklarını sanmıyorum benim numaramı bilen biri yapıyor sanırım dostum eminim buna. Böyle bir şey varsa hattı mı değiştirmekten başka yolum yok değil mi. Çünkü sürekli farklı telegram hesaplarından yazılıyor @Ersever
olay taciz seviyesine kadar ilerlediyse savcılığa ver bulsunlar belalarını, yok öyle değilse de istediğini yap, ister numaranı değiştir ister onlar geldikçe sen engelle
Çok teşekkür ederim. Şimdi de sürekli whatsap, instagram kodları ve aramalar geliyor telefonuma. Hadi bu telegramlar neyse de whatsapp ve kodlarını kimin yaptığını bulamazlar ki. Valla sürekli mesaj arama geliyor
Çok teşekkür ederim. Şimdi de sürekli whatsap, instagram kodları ve aramalar geliyor telefonuma. Hadi bu telegramlar neyse de whatsapp ve kodlarını kimin yaptığını bulamazlar ki. Valla sürekli mesaj arama geliyor
çok seri bi şekilde geliyosa bomber'e tutuluyosun. bu kodları gönderenler kimse telegramdan raatsız edenler da aynı büyük itimal, telegramdakini bulursan otomatik olarak bunu da bulursun. ya savcılıkla falan uğraşmayı dene yada engelle bırak kendi aline
Oradan bulduklarını sanmıyorum benim numaramı bilen biri yapıyor sanırım dostum eminim buna. Böyle bir şey varsa hattı mı değiştirmekten başka yolum yok değil mi. Çünkü sürekli farklı telegram hesaplarından yazılıyor @Ersever
dostum telegramda birini arkadaş listene eklerken tel no paylaş/gizle butonu var. burası her daim aktif oluyor. burasını her kişi eklerken pasif hale getirmen gerekli. bir başka bomba bilgi: numaranı bu kişilerden kimler paylaştığını bilmek istiyorsan ve bunu düzeltmek istiyorsan; ayarlar-gizlilik ve güvenlik-telefon numarası bölümü. burada kaç kişiyle paylaştığını yazıyor ve değiştirebiliyorsun, sağlıklı günler
Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.
Yasal Uyarı: spyhackerz.org, 5651 sayılı Kanun kapsamında “Yer Sağlayıcı”dır. Sitedeki içerikler, X, Instagram ve Facebook’ta olduğu gibi, ön onay olmadan tamamen kullanıcılar tarafından paylaşılır. Bu nedenle spyhackerz.org, kullanıcı içeriklerini veya hukuka aykırı paylaşımları izlemek, denetlemek ve araştırmakla yükümlü değildir. Site bünyesinde herhangi bir “saldırı ekibi” bulunmamaktadır ve Türkiye’deki internet sitelerine yönelik zararlı faaliyet yürütülmez. SPYHACKERZ, üyelerin bireysel olarak gerçekleştirdiği hacking içerikli forum faaliyetlerinden sorumlu değildir. spyhackerz.org adı kullanılarak bir saldırı yapılması halinde tüm sorumluluk yalnızca ilgili üyeye aittir.