Telegramdan Para Kazanmak

Arkadaşlar selam öncelikle. Bugün telegram üzerinden nasıl para kazanacağınızı göstericem. Tokenleri bilen arkadaşlar varsa ön satıştan alıp token çıkınca 100x 200x...

Arkadaşlar selam öncelikle. Bugün telegram üzerinden nasıl para kazanacağınızı göstericem.

Tokenleri bilen arkadaşlar varsa ön satıştan alıp token çıkınca 100x 200x paranızı katlayabiliyorsunuz en az. İşte biz bu tokene para vermeden 1000 tane alım yapacağız.
Aşağıdaki Linkten telegram botuna katılıp istenilen görevleri tamamlamanız yeter.

LINK

En son sizden bep-20 adressini istiyecek. Bu adress trust walletınızdaki "smart chain bnb" adresidir.

ödemeler 48 saat icinde Trust Wallet Hesabınıza Geliyor.

NOT : TOKENIN CIKIS TARIHI 4 GUN SONRA ACELE EDİN. REFERANS KASARAK DAHA FAZLA ELDE EDEBİLİRSİNİZ. YAPAMAYAN OLURSA TELEGRAMDAN BANA ULASABİLİR @Luna_2738

ÖDEME KANITINI BIRAKTIM

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-12-16-17-17-15-855_com.wallet.crypto.trustapp.jpg
    Screenshot_2021-12-16-17-17-15-855_com.wallet.crypto.trustapp.jpg
    188.2 KB · Görüntüleme: 19
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Öncelikle elinize sağlık, mahsuru yok ise tokenin kontrat adresini yazar mısınız? kontrat kodlarını incelemek isterim. Cüzdan güvenliği sebebiyle kontrat işleyişine bakmadan x sayıda ücretsiz dahi verseler almıyorum.

Öncelikle elinize sağlık, mahsuru yok ise tokenin kontrat adresini yazar mısınız? kontrat kodlarını incelemek isterim. Cüzdan güvenliği sebebiyle kontrat işleyişine bakmadan x sayıda ücretsiz dahi verseler almıyorum.
Buyrun hocam bu token sağlam ama insanlar inanmıyor yapmıyorlar işte bu tür airdropları. İlerde pişman olucaklar ah ulan ben görmüştüm bi yerde yapmamıştım keşke yapsaydım diye :D

131,937Konular
3,272,847Mesajlar
316,602Kullanıcılar
selim35Son Üye
Üst Alt