İtibar Etmeyiniz İşlem Aldı Engelledi Haberiniz Olsun
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
İtibar Etmeyiniz İşlem Aldı Engelledi Haberiniz Olsun
tg den engelledi tüm mesajlar gitti kralGerekli Ss'leri Bırakır Mısın Dostum ? Ne Verdiğini Vs. Vs.
Paranı mı aldı ve escrow kullandın mı?tg den engelledi tüm mesajlar gitti kral
Ne Ticareti Yapmıştınız ?tg den engelledi tüm mesajlar gitti kral
Hesap Kaptma İşlemi Escrow yoktu ve hesabı kappatım kapattığımı söylediğim gibi tg den engelledi verdiğim kullanıcı adı tg kullanıcı adı tg den engelleyincede mesajlar gittiNe Ticareti Yapmıştınız ?
haaa anladım geçmiş olsun kardeşim sıkıntı yapma sağlık olsun bi dahakine dikkatli olursun artık.Hesap Kaptma İşlemi Escrow yoktu ve hesabı kappatım kapattığımı söylediğim gibi tg den engelledi verdiğim kullanıcı adı tg kullanıcı adı tg den engelleyincede mesajlar gitti
Escrowsuz işlem almam dahdahaaa anladım geçmiş olsun kardeşim sıkıntı yapma sağlık olsun bi dahakine dikkatli olursun artık.
Escrowsuz işlem almam dahda
Kardeşim emeğin gitmiş paran gitmemiş o da iyidir escrow olmadan işlem almaHesap Kaptma İşlemi Escrow yoktu ve hesabı kappatım kapattığımı söylediğim gibi tg den engelledi verdiğim kullanıcı adı tg kullanıcı adı tg den engelleyincede mesajlar gitti
İyi olur.Escrowsuz işlem almam dahda
TG KULLANICI ADI DEĞİŞMİŞ UYANIK YENİSİNİ KOYUYORUM İTİBAR ETMEYİNİZ İŞLEM ALMAYINIZ @blendarixİtibar Etmeyiniz İşlem Aldı Engelledi Haberiniz Olsun