Joined
Jan 24, 2022
Credits
0
Rating - 0%
Selam, ben Senpai, bildiğiniz üzere, YouTube yeni şartlar getirdi ve telif işleri çok zarar gördü. Bugün sizlere 1 hafta içerisinde fixlenecek olan bir method vereceğim.
Gelip yorumlarda method tutmuyor, kanalınız kapanır yapmayın gibi yprumlar yazmayın, ben sizlere şimdiden diyorum 2019, 2020 hesap ile bu method çalışmaz, 2018 ve aşağısı gerek.
2017 hesabınız varsa tutma ihtimali çok yüksek. Ayrıca kanalınızda bir kaç aylık bir video bulunması lazım birden fazla olursa telifin tutma ihtimali o kadar yüksektir. Videolarınızın telif atacağınız videodan daha eski olması lazım. Telif atacağınız videonun küçük resmini alıp kendi kanalınızdaki eski tarihli videoya ekliyoruz.
Anlamayan arkadaşlar için aşağıda methodu resimli hali ile de gösterdim isterseniz methoda geçelim.
İlk olarak "Diğer" seçeneğini seçiyoruz ve Çalışma Türüne Küçük Resim yazıyoruz sonra ise bir çalışma adı giriyoruz, Doku Paketi ismi olabilir. Sonra ise "Ek Bilgiler" kısmına, "Şahsıma Ait Olan Küçük Resmim Videonun Küçük Resmine Herhangi Bir İzin Alınmadan Konulmuştur" yazıyoruz. Kaldırılacak olan videonun linkini yapıştırıyoruz. "İhlalin Bulunduğu Yer" kısmına "Özel Küçük Resim" diyoruz.
Ve listeye ekliyoruz.
"Etkilenen Taraf" yerine Kendim seçeneğini seçiyoruz. "Telif Sahibinin Adı" yerine hesapta ki isim ve soyadı giriyoruz. "Telefon Numarası" yerine hesapta ki telefon numarasını giriyoruz, sallamayın telifiniz tutmaz. "İkincil Mail" yerine, Yandex. Yahoo gibi mail adresleri girin ya da eski Gmail girin. "Telif Hakkı İle Olan İlişki" yerine, Küçük Resim Sahibi yazıyoruz. Ülke seçiyoruz ve adresleri doğru bir şekilde dolduruyoruz ve posta kodunu giriyoruz.
"Standart Hemen Kaldır" seçeneğini seçiyoruz.
Tüm Sözleşme'lere tıklıyoruz ve onaylıyoruz.
Sahte Bir İsim Giriyoruz, Kullanıcı Adınız Da Olabilir.

Bu kadardı, aşağıda methodun resimli halini bulabilirsiniz.
 

Attachments

  • 1.PNG
    1.PNG
    56.5 KB · Views: 71
  • 2.PNG
    2.PNG
    5.4 KB · Views: 69
  • 3.PNG
    3.PNG
    41.6 KB · Views: 54
  • 4.PNG
    4.PNG
    55.3 KB · Views: 51
  • 5.PNG
    5.PNG
    38 KB · Views: 46
  • 6.PNG
    6.PNG
    40.2 KB · Views: 69

Users who are viewing this thread

Top