Telif Scripti Suspendsiz (Hesap Düştüğünde DM Atan)

EFSANE TELİF SCRİPT İNDİRME LİNK (BENİ TAKİP ET DM DEN YAZ VERİCEM LİNKİ) VT KURULUM 1) copyright.php 'yi Açın 6 ve 7.ci Satıra Instagram Hesabı Girin Fake Olabilir...

EFSANE TELİF SCRİPT

1609453725759.png

1609453805977.png

1609453840128.png

Adsız.png

İNDİRME LİNK (BENİ TAKİP ET DM DEN YAZ VERİCEM LİNKİ)

VT

KURULUM
1) copyright.php 'yi Açın 6 ve 7.ci Satıra Instagram Hesabı Girin Fake Olabilir Ama
Dikkat Edin O Fake Hiç Kapanmasın Sitede sorunlar oluşabiliyor Tüm Onaylarını Yapın.

2) copyright.php 'yi Açın Satır 19 'a Hesap Düştüğünde DM Gönderilecek Hesabın
ID 'sini Yazın Burdan Alabilirsiniz | https://sifresiz.instahile.co/id-finder |

3) .txt Dosyası Yoktur .php Dosyası vardır .txt 'den daha gelişiktir .php Şifrelerin
Düştüğü Yer HardCoder.php Bunun Adını Değiştirebilirsiniz Adını Değiştirip Tekrar

copyright.php 'yi açın 38.inci Satırda m3rt01.php Var Hangi İsmi Verdiyseniz
Onu Girin Kurulum Bu Kadar Şimdi Herşeyi Kaydedin Ve Çıkın

4) Tüm Dosyaları Alın ve "FTP" Aracılığıyla Sitenize Yükleyin Kesinlikle FTP Kullanın
C-Panel ile felan yüklemeyin Yoksa Script Çalışmaz Vendor2 Klasörü C-Panel 'den Yüklenmiyor.

// Bu Script HardCoder & Lusy Tarafından Kodlanmıştır. // Sorunsuz Olarak Çalışmaktadır. //

Instagram Üzerinden Bana Ulaşabilirsiniz :
@mplt0

Ekli dosyalar

• 1609453867189.png
    1609453867189.png
    220.9 KB · Görüntüleme: 38
EFSANE TELİF SCRİPT

Ekli dosyayı görüntüle 12306

Ekli dosyayı görüntüle 12307

Ekli dosyayı görüntüle 12308

Ekli dosyayı görüntüle 12310

İNDİRME LİNK (BENİ TAKİP ET DM DEN YAZ VERİCEM LİNKİ)

VT

KURULUM
1) copyright.php 'yi Açın 6 ve 7.ci Satıra Instagram Hesabı Girin Fake Olabilir Ama
Dikkat Edin O Fake Hiç Kapanmasın Sitede sorunlar oluşabiliyor Tüm Onaylarını Yapın.

2) copyright.php 'yi Açın Satır 19 'a Hesap Düştüğünde DM Gönderilecek Hesabın
ID 'sini Yazın Burdan Alabilirsiniz | https://sifresiz.instahile.co/id-finder |

3) .txt Dosyası Yoktur .php Dosyası vardır .txt 'den daha gelişiktir .php Şifrelerin
Düştüğü Yer HardCoder.php Bunun Adını Değiştirebilirsiniz Adını Değiştirip Tekrar

copyright.php 'yi açın 38.inci Satırda m3rt01.php Var Hangi İsmi Verdiyseniz
Onu Girin Kurulum Bu Kadar Şimdi Herşeyi Kaydedin Ve Çıkın

4) Tüm Dosyaları Alın ve "FTP" Aracılığıyla Sitenize Yükleyin Kesinlikle FTP Kullanın
C-Panel ile felan yüklemeyin Yoksa Script Çalışmaz Vendor2 Klasörü C-Panel 'den Yüklenmiyor.

// Bu Script HardCoder & Lusy Tarafından Kodlanmıştır. // Sorunsuz Olarak Çalışmaktadır. //

Instagram Üzerinden Bana Ulaşabilirsiniz :
@mplt0

131,742Konular
3,270,912Mesajlar
316,060Kullanıcılar
asiloo56Son Üye
Üst Alt