Arkadaşlar siteye username password girenlerin ipsini yanlis cekiyor bunu nasil duzeltebilirim bilenler yazarsa cok sevinirim
Surekli hesaplari supheye sokuyorum sinir oldum ya
Surekli hesaplari supheye sokuyorum sinir oldum ya
Arkadaşlar siteye username password girenlerin ipsini yanlis cekiyor bunu nasil duzeltebilirim bilenler yazarsa cok sevinirim Surekli hesaplari supheye sokuyorum sinir oldum ya
Adam 3 kez siteme giris denemesi yapmos 3 kez de ip degismis random mu veriyor acaba adama sordum nerelisin hindistan bana txtmdeki ip fransasorun ip değil senin vpninde ! ve eğer hostun izin vermiyorsa ondanda olabilir
alexa bilmeden yazma insanlar yanlış anlıyor bu sorunun büyük ihtimal sebebi cloudflare kullanmasıdır. cloudflare ssl ipleri maskeliyorsorun ip değil senin vpninde ! ve eğer hostun izin vermiyorsa ondanda olabilir
Baska nereden ssl cekebilirim kral cloudflare den oldugunu dusunuyorum bendealexa bilmeden yazma insanlar yanlış anlıyor bu sorunun büyük ihtimal sebebi cloudflare kullanmasıdır. cloudflare ssl ipleri maskeliyor
Plesk bağlayabilirsin hem siten çok zor suspend yer hemde ipler düzgün gelir.Baska nereden ssl cekebilirim kral cloudflare den oldugunu dusunuyorum bende
Ucretsiz bulabilir miyim pleskPlesk bağlayabilirsin hem siten çok zor suspend yer hemde ipler düzgün gelir.
Methodlar ile evet.Ucretsiz bulabilir miyim plesk
Biliyorsan yardim edebilir misin tesekkurlerMethodlar ile evet.
Azure öğrenci hesabı veya amazon öğrenci hesabı geçebilirsen vds al ona kurulum yapmanda yardımcı olurum.Biliyorsan yardim edebilir misin tesekkurler