++
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Kanak senin scyi satiom hakkini helal et gerci benim sc m di dimi pardon PTUWPDJQLIRQ
kardeşim yaptığın saygısızlıktır. 2 dakika delikanlı olmadın.Kanak senin scyi satiom hakkini helal et gerci benim sc m di dimi pardon PTUWPDJQLIRQ
Saygısızlık ? Benim sc mi allayip pullayip kendi sc n gibi satmak saygisizlik degil, benim yaptigin versiyonu alip 3 5kr a satmam saygisizlik oyle mi :d Sen free pub etmedigime dua etkardeşim yaptığın saygısızlıktır. 2 dakika delikanlı olmadın.
boş yapma canım hadi koçum az ötede oynaSaygısızlık ? Benim sc mi allayip pullayip kendi sc n gibi satmak saygisizlik degil, benim yaptigin versiyonu alip 3 5kr a satmam saygisizlik oyle mi :d Sen free pub etmedigime dua et))
Olum ajaxta benim mortogen class ismim bile aynı duruyor ne anlatıyon sen OTUQPFUQOFIOQSboş yapma canım hadi koçum az ötede oyna![]()
tamam koçum kral sensin senOlum ajaxta benim mortogen class ismim bile aynı duruyor ne anlatıyon sen OTUQPFUQOFIOQS
Ağlamayın paşam ağlamayın sayemde 3 5kr görüyor gözünüz free dagitmadim diye tesekkur edicegine hala agliyorsun burdatamam koçum kral sensin sen
bu forumda senin kadar boş yapan birini görmedim ben :dAğlamayın paşam ağlamayın sayemde 3 5kr görüyor gözünüz free dagitmadim diye tesekkur edicegine hala agliyorsun burda![]()
Boş sizsiniz bebegimbu forumda senin kadar boş yapan birini görmedim ben :d
amele surat seni :dBoş sizsiniz bebegim