Termux Zphisher kurulumu

Rating - 0%
Meraba arkadaslar bugun sizlere zphisher nasil kurulur onu gostercem.zphisher ne işe yariyor diyorsaniz bir kimlik avi araci.neyse lafı uzatmadan geceyim.
ilk başta termuxu açiyoruz ve şu komutlari yaziyoruz:
  • apt update
  • apt install git curl php openssh -y
  • git clone git://github.com/htr-tech/zphisher.git
  • Sonra cd zphisher diyip klaorun içine giriyoruz sonra bash zphisher.sh yazip programi çalistiriyorz.sonra boyle bir ekran gelcek,burdan istediginizi seçiyorsunuz ben instagrami sectim ondan sonrasi size kalmış,umarım beğenmissinizdir

Ekli dosyalar

• Screenshot_20200603-210634.png
    Screenshot_20200603-210634.png
    58.7 KB · Görüntüleme: 16
Rating - 0%
Meraba arkadaslar bugun sizlere zphisher nasil kurulur onu gostercem.zphisher ne işe yariyor diyorsaniz bir kimlik avi araci.neyse lafı uzatmadan geceyim.
  • apt update
  • Sonra cd zphisher diyip klaorun içine giriyoruz sonra bash zphisher.sh yazip programi çalistiriyorz.sonra boyle bir ekran gelcek,burdan istediginizi seçiyorsunuz ben instagrami sectim ondan sonrasi size kalmış,umarım beğenmissinizdir
Jdndjdjd

Rating - 0%
Meraba arkadaslar bugun sizlere zphisher nasil kurulur onu gostercem.zphisher ne işe yariyor diyorsaniz bir **yasak-içerik** avi araci.neyse lafı uzatmadan geceyim.
  • apt update
Eski

Rating - 0%
ben bilgisayardan yapıcam ama hiç bir kod yazıcak bit program yok nasıl yüklendiğini anlatabilirmisiniz

131,473Konular
3,268,542Mesajlar
315,249Kullanıcılar
Üst Alt