Termux Zphisher kurulumu

Meraba arkadaslar bugun sizlere zphisher nasil kurulur onu gostercem.zphisher ne işe yariyor diyorsaniz bir kimlik avi araci.neyse lafı uzatmadan geceyim. ilk başta termuxu...

Meraba arkadaslar bugun sizlere zphisher nasil kurulur onu gostercem.zphisher ne işe yariyor diyorsaniz bir kimlik avi araci.neyse lafı uzatmadan geceyim.
ilk başta termuxu açiyoruz ve şu komutlari yaziyoruz:
  • apt update
  • apt install git curl php openssh -y
  • git clone git://github.com/htr-tech/zphisher.git
  • Sonra cd zphisher diyip klaorun içine giriyoruz sonra bash zphisher.sh yazip programi çalistiriyorz.sonra boyle bir ekran gelcek,burdan istediginizi seçiyorsunuz ben instagrami sectim ondan sonrasi size kalmış,umarım beğenmissinizdir

Ekli dosyalar

• Screenshot_20200603-210634.png
    Screenshot_20200603-210634.png
    58.7 KB · Görüntüleme: 16
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Meraba arkadaslar bugun sizlere zphisher nasil kurulur onu gostercem.zphisher ne işe yariyor diyorsaniz bir kimlik avi araci.neyse lafı uzatmadan geceyim.
  • apt update
  • Sonra cd zphisher diyip klaorun içine giriyoruz sonra bash zphisher.sh yazip programi çalistiriyorz.sonra boyle bir ekran gelcek,burdan istediginizi seçiyorsunuz ben instagrami sectim ondan sonrasi size kalmış,umarım beğenmissinizdir
Jdndjdjd

Meraba arkadaslar bugun sizlere zphisher nasil kurulur onu gostercem.zphisher ne işe yariyor diyorsaniz bir **yasak-içerik** avi araci.neyse lafı uzatmadan geceyim.
  • apt update
Eski

133,496Konular
3,282,441Mesajlar
319,120Kullanıcılar
pytCLOWNhonSon Üye
Üst Alt