TextNow gibi sadece arama yapıcak site yada program?

Arkadaşlar sitede TextNow paylaşılmış ama bana bunun aramalısı lazım.Arama dan kastım konuşmak değil sadece çaldırıp kapatıcak numara için program site vb var mı? Örnek olarak...

Arkadaşlar sitede TextNow paylaşılmış ama bana bunun aramalısı lazım.Arama dan kastım konuşmak değil sadece çaldırıp kapatıcak numara için program site vb var mı? Örnek olarak bir oyunda kayıt onaylamak için size numara veriliyor ve o numarayı sizin numaranızla aramanız isteniyor. Yani sürekli farklı numara ile arayabilme şansım olan birşey?

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Ilk Basta Merhabalar savesone,

Bunun gibi site, programlar daha gunumuzde kurulmamistir.
Nedeni ise TextNow'un kullandigi sistemin ABD-Canada icerisinde bulunan bos numaralari almis olmasidir, Arama sistemleri kendi ulkelerinde olduklarindan dolayi her hangi bir sorun yasamamaktadirlar.

Ama bu firma haricinde daha her hangi bir yontem yoktur.

TextNow'a Gmail ile girisini yaptiktan sonra, mikrofonuna erisimi ac. Ardindan telefon numarani istedigin yere gir ve kodu nasil almak istiyorsan o sekilde numara uzerinden gerceklestir. Genellikle mesajlar gelmeyebilir. O yuzden arama yontemini kullanabilirsiniz ki TextNow sizin isteklerinizi zaten karsilamaktadir.

Burdan gerekli bilgileri bulabilirsin!
https://www.spyhackerz.com/forum/threads/bedava-numara-alma.14557/

Iyi Forumlar.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
133,200Konular
3,281,330Mesajlar
318,729Kullanıcılar
asabi324Son Üye
Üst Alt