Satım Tg Oto Reklam Botu [ Kurulumsuz, Yazılımsız]

✅ O T O M E S A J B O T U⚡️ ➡️Katıldığınız Bütün Gruplara 7/24 Otomatik Mesaj Atar. ➡️Zaman ve Aralık Ayarı Mevcuttur. ➡️Çoklu numara ekleyebilirsiniz ➡️Spama...

✅ O T O M E S A J B O T U⚡️

➡️Katıldığınız Bütün Gruplara 7/24 Otomatik Mesaj Atar.
➡️Zaman ve Aralık Ayarı Mevcuttur.
➡️Çoklu numara ekleyebilirsiniz
➡️Spama düşmez.
➡️100+ Mutlu müşteri
➡️Siz çalışın reklamınızı bot 7/24 sizin yerinize yapsın.
BOT: @reklamcibot
TG: https://t.me/s10000rr

REKLAMI FARKLI YERLERDE GÖRMÜŞSUNUZDUR BEN SAHİBİ DEĞİL ADMİNİYİM SADECE BİRKAÇ SATIŞI OLACAK 6AY 500₺ ŞEKLİNDE İSTEĞE GÖRE ESC EŞLİĞİNDE YAPILACAK KULLANIM ASSAGİDA VE BOTUN BİOSUNDAKİ KANALDA MEVCUT

➡️SIK SORULAN SORULAR 👈

➡️Yazılım kurmam gerekiyor mu?
🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣
➡️Hayır yazılım kurmanıza gerek yok. @reklamcibot üzerinden komutlar vererek oto mesaj botunu kurabilirsiniz.
🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵
➡️Hesabım ban yer mi?
🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣
➡️Bu tamamen size bağlı. Botun ayarını çok ard arda spam yapacak şekilde ayarlamazsaniz spam yeme ihtimali düşüktür. Fakat bunun garantisini kimse size veremez. Şuana kadar müşterilerimden kapanma şikayeti almadım.
➗➗➗➗➗➗➗➗➗➗➗
➡️Birden Fazla Numara Ekleyebilir Miyim?
🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣
➡️Aldığınız üyelik paketine göre numara ekleme sayısı değişiklik göstermektedir. Evet birden fazla numara ekleyebilirsiniz.
🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵
➡️Bazı gruplara mesaj göndermiyor sebebi nedir?
➗➗➗➗➗➗➗➗➗➗➗
➡️Telegram bazı gruplara koruma ve güvenlik sağlıyor. Bundan kurtulmanın yolu mesaj attığınız hesaba premium almaktır.
🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣
➡️Üyelik aldım süreç nasıl işliyor?

➡️Bana yazıp seçtiğiniz paket kadar hesabiniza üyelik tanımlıyorum. Mesaj botunu çalıştırmak için en az iki adet telegram hesabınız olması gerekiyor. Bir hesabınız komutları kontrol edicek diğeri ise mesajları atmanızı sağlayacak.

➡️Reklam mesajını nasıl ayarlıyoruz

➡️Bota hesabı ekledikten sonra ana sayfadaki kayıtlı mesajlar kısmına reklam mesajınızı koyuyorsunuz. Kayıtlı mesajlar kısmına ne koyarsanız bot o mesajı gruplara iletir.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
✅ O T O M E S A J B O T U⚡️

➡️Katıldığınız Bütün Gruplara 7/24 Otomatik Mesaj Atar.
➡️Zaman ve Aralık Ayarı Mevcuttur.
➡️Çoklu numara ekleyebilirsiniz
➡️Spama düşmez.
➡️100+ Mutlu müşteri
➡️Siz çalışın reklamınızı bot 7/24 sizin yerinize yapsın.
BOT: @reklamcibot
TG: https://t.me/s10000rr

REKLAMI FARKLI YERLERDE GÖRMÜŞSUNUZDUR BEN SAHİBİ DEĞİL ADMİNİYİM SADECE BİRKAÇ SATIŞI OLACAK 6AY 500₺ ŞEKLİNDE İSTEĞE GÖRE ESC EŞLİĞİNDE YAPILACAK KULLANIM ASSAGİDA VE BOTUN BİOSUNDAKİ KANALDA MEVCUT

➡️SIK SORULAN SORULAR 👈

➡️Yazılım kurmam gerekiyor mu?
🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣
➡️Hayır yazılım kurmanıza gerek yok. @reklamcibot üzerinden komutlar vererek oto mesaj botunu kurabilirsiniz.
🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵
➡️Hesabım ban yer mi?
🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣
➡️Bu tamamen size bağlı. Botun ayarını çok ard arda spam yapacak şekilde ayarlamazsaniz spam yeme ihtimali düşüktür. Fakat bunun garantisini kimse size veremez. Şuana kadar müşterilerimden kapanma şikayeti almadım.
➗➗➗➗➗➗➗➗➗➗➗
➡️Birden Fazla Numara Ekleyebilir Miyim?
🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣
➡️Aldığınız üyelik paketine göre numara ekleme sayısı değişiklik göstermektedir. Evet birden fazla numara ekleyebilirsiniz.
🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵
➡️Bazı gruplara mesaj göndermiyor sebebi nedir?
➗➗➗➗➗➗➗➗➗➗➗
➡️Telegram bazı gruplara koruma ve güvenlik sağlıyor. Bundan kurtulmanın yolu mesaj attığınız hesaba premium almaktır.
🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣
➡️Üyelik aldım süreç nasıl işliyor?

➡️Bana yazıp seçtiğiniz paket kadar hesabiniza üyelik tanımlıyorum. Mesaj botunu çalıştırmak için en az iki adet telegram hesabınız olması gerekiyor. Bir hesabınız komutları kontrol edicek diğeri ise mesajları atmanızı sağlayacak.

➡️Reklam mesajını nasıl ayarlıyoruz

➡️Bota hesabı ekledikten sonra ana sayfadaki kayıtlı mesajlar kısmına reklam mesajınızı koyuyorsunuz. Kayıtlı mesajlar kısmına ne koyarsanız bot o mesajı gruplara iletir.
s

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,645Konular
3,282,827Mesajlar
317,869Kullanıcılar
beratgamanSon Üye
Üst Alt