The Real World tüm eğitim setini kapsamaktadır. Türkçe'ye çevrilmiş versiyonudur. İyi kullanımlar dilerim.
UDEMY KAMPANYASI TÜM KURSLARDA %50 İNDİRİM!
Alanınızda gelişmek için kurslar kitaplar ve kaynaklar çok önemli. Ancak TR'de işler malum, eğitim setleri biraz pahalı. Udemyde nispeten kaynaklarla bu durum toparlanabiliyor, ancak ondada tek bir kurs yeterli olmuyor.
Bu yüzden %50 gibi bir kampanya oranı söz konusu olacak. Sadece ilk 5 Kişi ile sınırlı olacak. Daha sonra konu düzenlenerek bu durum sonlanacaktır.
Tek yapmanız gereken istediğiniz kursun stokta var olup olmadığını sormanızdır. Direk link göndererekde kontrol ettirebilirsiniz. Veya hangi alanda ilerlediğinizi belirterek kurs önerisi talep edebilirsiniz.
Her kişi Max 3 Adet kurs talep edebilir. Örneğin;
- Photoshop Eğitimi
- İngilizce Eğitimi
- Borsa Analiz Eğitimi
Total 4.000₺ tutuyor ise 2000₺ ile alabileceksiniz.
Forumda yeni olmamız nedeni ile eğitimleri 3 ayrı seferde ödeyebilir güven sorununuzu ortadan kaldırabilirsiniz.
Emek döktüğünüz yolda başarılar dilerim. İyi Forumlar!
Tg: @cihan_dev
UDEMY KAMPANYASI TÜM KURSLARDA %50 İNDİRİM!
Alanınızda gelişmek için kurslar kitaplar ve kaynaklar çok önemli. Ancak TR'de işler malum, eğitim setleri biraz pahalı. Udemyde nispeten kaynaklarla bu durum toparlanabiliyor, ancak ondada tek bir kurs yeterli olmuyor.
Bu yüzden %50 gibi bir kampanya oranı söz konusu olacak. Sadece ilk 5 Kişi ile sınırlı olacak. Daha sonra konu düzenlenerek bu durum sonlanacaktır.
Tek yapmanız gereken istediğiniz kursun stokta var olup olmadığını sormanızdır. Direk link göndererekde kontrol ettirebilirsiniz. Veya hangi alanda ilerlediğinizi belirterek kurs önerisi talep edebilirsiniz.
Her kişi Max 3 Adet kurs talep edebilir. Örneğin;
- Photoshop Eğitimi
- İngilizce Eğitimi
- Borsa Analiz Eğitimi
Total 4.000₺ tutuyor ise 2000₺ ile alabileceksiniz.
Forumda yeni olmamız nedeni ile eğitimleri 3 ayrı seferde ödeyebilir güven sorununuzu ortadan kaldırabilirsiniz.
Emek döktüğünüz yolda başarılar dilerim. İyi Forumlar!
Tg: @cihan_dev
Son düzenleme:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl