TheWayEnd Operasyon Önerileri :D

• Konuyu başlatan TheWayEnd
  • Başlangıç tarihi
T

TheWayEnd

Evet Arkadaşlar Bir çok kardeşimden pm alıyorum bu konu altında elimden geldiğince sizlere kısa anlaşılır bilgiler vermeye çalışacağım.

Aslında Bütün iş SABIR ve MANTIK 'tan ibarettir.

Ben her gün elimden geldiğince imza bırakmaya çalışıyorum.

NOT: Bu Arada zone-h Dünya Sıralamasında Single Defance'ta 29. Sırada Total Defance'ta 11. Sıradayım :D

Şimdi Yapmanız Gereken En Önemli Şey Populer Scriptlerden Arama Motor Programları ile site list oluşturun.

Örnek Olarak : Joomla - Wordpress - Vbulletin - Oscommerce - Open Cart - SMF vs..

SiteList Hazırlamak İşin SABIR kısmıdır.Ama İşin %50 sidir.

Bu scriptlerin açıklarını https://www.exploit-db.com/ gibi sitelerden takip edin.Youtube ta araştırın videolu bir sürü dokuman var.

Bunun yanı sıra pastebin.com adresinde arama yapın google üzerinden de yapabilirsiniz.

Örnek olarak google' da wordpress upload exploit site:pastebin.com aratabilirsiniz.

bu exploitler çeşitli şekillerde kullanılıyor.Bir defa genel olarak pcnizde active perl kurulu olsun.Pyhton kurulu olsun.Xammp Kurulu olsun.

Tarama şekli işin MANTIK kısmıdır.Ben her zaman bitti denen açıktan site çıkarmışımdır :D

Şimdi Site Listlerinizi Oluşturmaya Başlayın Sabır Edin Arkası Elbet Gelir.

TheWayEnd SpyHackerz.com

Rating - 0%
Eline Sağlık oncelikle operasyonlarin icin başarılarının devamini dilerim :)

Yalniz o kadar site hackliyorsun foruma guncel exploitleri paylassaniz bizde yararlansak :)

Mesela su sizin sürekli yaptiginiz
/image/data/twe.gif Opencart acikli siteleri detayli bir sekilde aciklar misiniz ? Bizler spyhackerz üyeler yararlanmak istiyoruz

T

TheWayEnd

Eline Sağlık oncelikle operasyonlarin icin başarılarının devamini dilerim :)

Yalniz o kadar site hackliyorsun foruma guncel exploitleri paylassaniz bizde yararlansak :)

Mesela su sizin sürekli yaptiginiz
/image/data/twe.gif Opencart acikli siteleri detayli bir sekilde aciklar misiniz ? Bizler spyhackerz üyeler yararlanmak istiyoruz

Vip Bölümde Açmıştım Hadi Public Yapayım Madem :D

CeKu

︶⋛⋋⊱⋋ ☾★ ⋌⊰⋌⋚︶
Rating - 0%
ben senın kullandığın yöntemleri bilmiyorum.Bu arama motorunda scriptleri arayıp liste olusturmanın exploit nasıl aranıyo nelere dikkat ediliyo falan tarama yöntemleri ile ilgili youtube de video varmı varsa linkleri toplayıp paylaşırmısın bizim için

131,502Konular
3,268,810Mesajlar
315,304Kullanıcılar
Üst Alt