T
TheWayEnd
Evet Arkadaşlar Bir çok kardeşimden pm alıyorum bu konu altında elimden geldiğince sizlere kısa anlaşılır bilgiler vermeye çalışacağım.
Aslında Bütün iş SABIR ve MANTIK 'tan ibarettir.
Ben her gün elimden geldiğince imza bırakmaya çalışıyorum.
NOT: Bu Arada zone-h Dünya Sıralamasında Single Defance'ta 29. Sırada Total Defance'ta 11. Sıradayım
Şimdi Yapmanız Gereken En Önemli Şey Populer Scriptlerden Arama Motor Programları ile site list oluşturun.
Örnek Olarak : Joomla - Wordpress - Vbulletin - Oscommerce - Open Cart - SMF vs..
SiteList Hazırlamak İşin SABIR kısmıdır.Ama İşin %50 sidir.
Bu scriptlerin açıklarını https://www.exploit-db.com/ gibi sitelerden takip edin.Youtube ta araştırın videolu bir sürü dokuman var.
Bunun yanı sıra pastebin.com adresinde arama yapın google üzerinden de yapabilirsiniz.
Örnek olarak google' da wordpress upload exploit site
astebin.com aratabilirsiniz.
bu exploitler çeşitli şekillerde kullanılıyor.Bir defa genel olarak pcnizde active perl kurulu olsun.Pyhton kurulu olsun.Xammp Kurulu olsun.
Tarama şekli işin MANTIK kısmıdır.Ben her zaman bitti denen açıktan site çıkarmışımdır
Şimdi Site Listlerinizi Oluşturmaya Başlayın Sabır Edin Arkası Elbet Gelir.
TheWayEnd SpyHackerz.com
Aslında Bütün iş SABIR ve MANTIK 'tan ibarettir.
Ben her gün elimden geldiğince imza bırakmaya çalışıyorum.
NOT: Bu Arada zone-h Dünya Sıralamasında Single Defance'ta 29. Sırada Total Defance'ta 11. Sıradayım
Şimdi Yapmanız Gereken En Önemli Şey Populer Scriptlerden Arama Motor Programları ile site list oluşturun.
Örnek Olarak : Joomla - Wordpress - Vbulletin - Oscommerce - Open Cart - SMF vs..
SiteList Hazırlamak İşin SABIR kısmıdır.Ama İşin %50 sidir.
Bu scriptlerin açıklarını https://www.exploit-db.com/ gibi sitelerden takip edin.Youtube ta araştırın videolu bir sürü dokuman var.
Bunun yanı sıra pastebin.com adresinde arama yapın google üzerinden de yapabilirsiniz.
Örnek olarak google' da wordpress upload exploit site
bu exploitler çeşitli şekillerde kullanılıyor.Bir defa genel olarak pcnizde active perl kurulu olsun.Pyhton kurulu olsun.Xammp Kurulu olsun.
Tarama şekli işin MANTIK kısmıdır.Ben her zaman bitti denen açıktan site çıkarmışımdır
Şimdi Site Listlerinizi Oluşturmaya Başlayın Sabır Edin Arkası Elbet Gelir.
TheWayEnd SpyHackerz.com