Arkadaşlar merhaba thodex kimlikleri internette paylaşıldığı söyleniyor elinde olan veya bulabilen varsa atabilir mi çünkü bende kimlik onayı yapmıştım ve cok kotü cekmiştim...

Arkadaşlar merhaba thodex kimlikleri internette paylaşıldığı söyleniyor elinde olan veya bulabilen varsa atabilir mi çünkü bende kimlik onayı yapmıştım ve cok kotü cekmiştim engelliler gibi çıkmıştı lütfen varsa atabilir misiniz :D

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
yok kardesım ne bakması ben bır suru arkadasımı referans olarak kaydettım kım var kım yok dıye bakacaktım sadece gariban bir insanın ne yapabilirim milletin bilgilerine

ya bi sgyın aq valla kotu bır amacım yoktu bır suru arkadasımı kaydetmıstım
Olm zaten ref yaptıysan kimlerini aldıysan o arkadaşlarının illa ki hepsinin hatta kimlik onayı yapan herkesin kimliği satılmıştır milleti salak yerine koymayı çok seviyorsunuz.

@Nobody
@MrSynox
reis konuyu kilitlerseniz memnun olurum şahsen.

ne mal mal konusuyon yarram ben zaten post kaldırmayı bılsem kaldıracam salak degılım mılletı dolandırmak ıcın senın gıbı salaklara yazayım kımlık verın dıye herkesinki paylaşılmamış diye duydum

ne mal mal konusuyon yarram ben zaten post kaldırmayı bılsem kaldıracam salak degılım mılletı dolandırmak ıcın senın gıbı salaklara yazayım kımlık verın dıye herkesinki paylaşılmamış diye duydum
Alan kişiler paylaşmaz zaten dostum sana 1000 tane kredi kartı satsalar paylaşır mısın kullanmadıktan sonra ? büyük ihtimal kullanıldı tcleri vs gerek kalmadı paylaşıyorlar başkaları kullansın bizim başımız ağrımasın diye sende yararlanmaya çalışıyorsun ne oldu dropçu falan mı olucaksın ;D neyse daha fazla muhabbete gerek yok hayırlı sahurlar ve iyi geceler dilerim bro

Alan kişiler paylaşmaz zaten dostum sana 1000 tane **YASAK** satsalar paylaşır mısın kullanmadıktan sonra ? büyük ihtimal kullanıldı tcleri vs gerek kalmadı paylaşıyorlar başkaları kullansın bizim başımız ağrımasın diye sende yararlanmaya çalışıyorsun ne oldu dropçu falan mı olucaksın ;D neyse daha fazla muhabbete gerek yok hayırlı sahurlar ve iyi geceler dilerim bro
la internete sızdırıldı diyor orda burda dolaşıyor diyorlar

valla benim kimliğim thodexteydi 150 dogemi de çekip bitexen sitesine atmıştım hemde bir sürü arkadaştanda alıp bitexene attıydım
Ne zaman yaptın bilmiyorum ama sanırım dogecoin 0.40 ile 0.60 arası olduğu vakit yaptın sanırım 60-75-90 TL gibi birşeye kimliğinizi satmışsınız geçmiş olsun başına ve satanların başına bişey gelmez umarım topkek mehmeti de unutmadık :D

Olum işin ucunda Türkler milletimiz varsa o işten kaçacaksın yoksa dolandırılırsın malesef keşke dolandırmasalar daha iyi olur tabi de bu ekonomide vs bu şartlarda hırsızlık dolandırıcılık yapmamak zor iş geçmiş olsun dostum tekrardan bak şimdi maks 3 yıl içinde eve polis vs gelmezse tebligat gelmezse rahat takıl 3 yılıda rahat yaşa :d takma yani 3 yıl boyunca stresli yaşanmaz çünkü

• mardnly mardnly Я как черный человек, которого бросила радуга.
Olum işin ucunda Türkler milletimiz varsa o işten kaçacaksın yoksa dolandırılırsın malesef keşke dolandırmasalar daha iyi olur tabi de bu ekonomide vs bu şartlarda hırsızlık dolandırıcılık yapmamak zor iş geçmiş olsun dostum tekrardan bak şimdi maks 3 yıl içinde eve polis vs gelmezse tebligat gelmezse rahat takıl 3 yılıda rahat yaşa :d takma yani 3 yıl boyunca stresli yaşanmaz çünkü
LAN ADAMIN İÇİNİ KARARTMIŞSIN QŞQJQLQJQQPWKWL

132,430Konular
3,280,856Mesajlar
317,563Kullanıcılar
Üst Alt