Tik Alınması #Haksızlık

Merhaba Sayın SpyHackerZ Kullanıcıları Yaklasık 2 Saat Önce Tikim Alındı Ve Rütbem Düsürüldü Sebebi kısaca Anlatayım : yaklasık 4 aydır majörüm ve emektar olmak için Cem...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Sayın SpyHackerZ Kullanıcıları
Yaklasık 2 Saat Önce Tikim Alındı Ve Rütbem Düsürüldü

Sebebi kısaca Anlatayım : yaklasık 4 aydır majörüm ve emektar olmak için Cem abiden görev istedim aradan 15 gün gecti ve cem abi unuttu sanırım, bugün islerimi bitirdim chate girdim sohbet muhabbet vs @Al Simmons geldi emektarlık istedim aktifliğin yok dedi sonra ben bida istedim adam haklı sinir oldu bidaha istersen gezgin olursun dedi bende majörden sıkıldım bi degisiklik olur dedim kabul ettim, ortada tikle alakalı hicbir sey yok sonra bi baktım tikimi aldı ve iade etmedi.
Olay bundan ibaret
Tiki Owner Cem Abi Vermişti
Ve ayrıca altta tik için gerekenler yazıyor.
-En Az 2 Yıllık Üye : 21 Ekim 2018den beri üyeyim 2 yıl 4 ay 24 gün
-Sıklıkla Konu Açmak : Yaklaşık 100 konum var fakat son 4 aydır iş sezonundayım o yüzden konu açamıyorum
Uzun lafım kısası boş muhabbetler için insanı forumdan soğutmayın :)
Sağlıcakla Kalın 👍🏼

İki türlü mavi tik alma şansına sahip olacaksınız;

1- Sıklıkla, foruma katkı sağlayacak konular açarak
2- En az 2 yıllık üye olmanız gerekmektedir.

İlk maddeyi tercih eden arkadaşlarımız için şunu belirtmek isterim ki mavi tik almış olmanız o mavi tiki devamlı taşıyacağınız
anlamına gelmez. Zira baharın gelmesiyle gevşeyen ilkokul çocukları gibi gevşerseniz, bizde notlarda acımasızca davranan
öğretmenler gibi acımayacağız ve tikinizi sizden tekrar alacağız.

İkinci maddeyi tercih eden arkadaşlarımız ise yetkili arkadaşlara ulaşarak detaylı bilgi alabilirler.

[/QUOTE

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
+ beni bilen bilir bildiğim şeyleri herkese söylemeye çalıştım herkese yardımcu olmaya çalıştım hiçbir zaman hakkımda bir konu açılmadı ve açılmayacak
+ Varsa bana tokatçı diyen kanıtlasın forumu terk edeyim👍🏼

Tüm bilgilerim şeffaftır kullandığım pp bile spyda ki userlerle takiplestigim ig hesabım bile real @xsedatkay a

resim_2021-03-20_015243.png

Konuyu ne güzel de kendi safınıza çekiyorsunuz. Gezgin olmayı üye kabül etmiş. Gezgin üyeliklere hiçbir zaman tik verilmez. :) İnsaflık gösterdim, kıdeme çektim. Teşekkür edeceğine halen yanlışlara devam etti, halen ediyor.

Ekli dosyayı görüntüle 16576

Konuyu ne güzel de kendi safınıza çekiyorsunuz. Gezgin olmayı üye kabül etmiş. Gezgin üyeliklere hiçbir zaman tik verilmez. :) İnsaflık gösterdim, kıdeme çektim. Teşekkür edeceğine halen yanlışlara devam etti, halen ediyor.
Tikle alakalı ne konustuk Simmons rütbemi tekrar gezgin yap umrumda değil ama tikimi geri ver

Ekli dosyayı görüntüle 16576

Cidden bu tarz şeyleri takıyormusun o anlık aranızda geçen makara (şakalaşmadır) bu sanarsın adliyede çalışıyorsun bu kadar ciddiyet fazla

Sırf senin isteğini yapmadık diye hep bu lafları atıyorsun. Emre olsa tam tersi olurdu. Adamı senden daha iyi tanıyorum.
Sraxe birine şuan tokat attı mı ?
Atmadı
Biriyle ana bacı ailevi degerlere küfür etti mi etmemiş ve şuan kidemli gezginlere tik verilmiyor ama kidemlilerden alan var usta adam suan kidemli neden tikini aldın ki

Forum üyeleri için yorumum;
Ben de şahidim chat de şahit, kendisi gezgin rütbesine çekilmek istedi. Gezgine düştükten sonra dedi ki ben sadece rütbe gitsin istedim, tike neden dokunuluyor dedi... Gezginde tik ne gezer?????????? Avukatlıksa avukatlık, ağzı olan konuşuyorsa hak'dan da bahsedilecek. @Al Simmons
burada sonuna kadar haklı,kimse çamur atmasın, gezgine düştğkden sonrasında insaf edip kıdemliye çektiler, ama iylik yaramıyor. Burada anlatılanlara inanıp yönetim ekibimizin kötü olduğunu düşünmeyin.

Konu sahibi ve yancı yalaka avukatları için yorumum;
Bu yorumu dikkat çekmesi ve iftirayı engellemesi amacıyla attım, cevap verecek vaktim yok.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,537Konular
3,282,092Mesajlar
317,720Kullanıcılar
kaplan20951Son Üye
Üst Alt