Merhaba Sayın SpyHackerZ Kullanıcıları
Yaklasık 2 Saat Önce Tikim Alındı Ve Rütbem Düsürüldü
Sebebi kısaca Anlatayım : yaklasık 4 aydır majörüm ve emektar olmak için Cem abiden görev istedim aradan 15 gün gecti ve cem abi unuttu sanırım, bugün islerimi bitirdim chate girdim sohbet muhabbet vs @Al Simmons geldi emektarlık istedim aktifliğin yok dedi sonra ben bida istedim adam haklı sinir oldu bidaha istersen gezgin olursun dedi bende majörden sıkıldım bi degisiklik olur dedim kabul ettim, ortada tikle alakalı hicbir sey yok sonra bi baktım tikimi aldı ve iade etmedi.
Olay bundan ibaret
Tiki Owner Cem Abi Vermişti
Ve ayrıca altta tik için gerekenler yazıyor.
-En Az 2 Yıllık Üye : 21 Ekim 2018den beri üyeyim 2 yıl 4 ay 24 gün
-Sıklıkla Konu Açmak : Yaklaşık 100 konum var fakat son 4 aydır iş sezonundayım o yüzden konu açamıyorum
Uzun lafım kısası boş muhabbetler için insanı forumdan soğutmayın
Sağlıcakla Kalın 👍🏼
Yaklasık 2 Saat Önce Tikim Alındı Ve Rütbem Düsürüldü
Sebebi kısaca Anlatayım : yaklasık 4 aydır majörüm ve emektar olmak için Cem abiden görev istedim aradan 15 gün gecti ve cem abi unuttu sanırım, bugün islerimi bitirdim chate girdim sohbet muhabbet vs @Al Simmons geldi emektarlık istedim aktifliğin yok dedi sonra ben bida istedim adam haklı sinir oldu bidaha istersen gezgin olursun dedi bende majörden sıkıldım bi degisiklik olur dedim kabul ettim, ortada tikle alakalı hicbir sey yok sonra bi baktım tikimi aldı ve iade etmedi.
Olay bundan ibaret
Tiki Owner Cem Abi Vermişti
Ve ayrıca altta tik için gerekenler yazıyor.
-En Az 2 Yıllık Üye : 21 Ekim 2018den beri üyeyim 2 yıl 4 ay 24 gün
-Sıklıkla Konu Açmak : Yaklaşık 100 konum var fakat son 4 aydır iş sezonundayım o yüzden konu açamıyorum
Uzun lafım kısası boş muhabbetler için insanı forumdan soğutmayın
Sağlıcakla Kalın 👍🏼
İki türlü mavi tik alma şansına sahip olacaksınız;
1- Sıklıkla, foruma katkı sağlayacak konular açarak
2- En az 2 yıllık üye olmanız gerekmektedir.
İlk maddeyi tercih eden arkadaşlarımız için şunu belirtmek isterim ki mavi tik almış olmanız o mavi tiki devamlı taşıyacağınız
anlamına gelmez. Zira baharın gelmesiyle gevşeyen ilkokul çocukları gibi gevşerseniz, bizde notlarda acımasızca davranan
öğretmenler gibi acımayacağız ve tikinizi sizden tekrar alacağız.
İkinci maddeyi tercih eden arkadaşlarımız ise yetkili arkadaşlara ulaşarak detaylı bilgi alabilirler.
[/QUOTE
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl