Tiktok Scripti Gerekiyor YouTube'de ki script leri kontrol ettim hiç bir işe yaramıyor yardımcı olabilir misiniz
Moderatörün son düzenlenenleri:
Tiktok Scripti Gerekiyor YouTube'de ki script leri kontrol ettim hiç bir işe yaramıyor yardımcı olabilir misiniz
eyw[Gizli içerik]
Keke hide tagı alınca rütbe kasılıyormuşniye hide koydun olm sakatmısın
+[Gizli içerik]
la olm salakmısın soru soruyorsun hide tagına alıyorsun gerizekalımısın bize bi faydan olucaksa bizimde sana bi faydamız olması gerek o yüzden hide tagı var buna hide tagı ne alakaKeke hide tagı alınca rütbe kasılıyormuş
eyw[Gizli içerik]
[Gizli içerik]
look[Gizli içerik]
Mal Aq Soru Konusunu Hideye Alıyo[Gizli içerik]
Teşekkürler[Gizli içerik]
kTiktok Scripti Gerekiyor YouTube'de ki script leri kontrol ettim hiç bir işe yaramıyor yardımcı olabilir misiniz
HTiktok Scripti Gerekiyor YouTube'de ki script leri kontrol ettim hiç bir işe yaramıyor yardımcı olabilir misiniz
eyeTiktok Scripti Gerekiyor YouTube'de ki script leri kontrol ettim hiç bir işe yaramıyor yardımcı olabilir misiniz
saTiktok Scripti Gerekiyor YouTube'de ki script leri kontrol ettim hiç bir işe yaramıyor yardımcı olabilir misiniz