Bu @roodmicks bana tokat attı 15k iade etmediği halde banı açılmış aq
iade yok bişi yok açılmış banıprofiline dikkat dolandırıcıdır yazılmış ama bu bir engel değil tabi
15kne kadar kaptırmıştın
Welcome to spy forumBu @roodmicks bana tokat attı 15k iade etmediği halde banı açılmış aq
Sebebinin tikinin gitmesi olduğunu belirtmişti ve iade yapacağı söylenmişti. Geçmiş olsun.https://spyhackerz.org/forum/threads/roodmicks-tokat.87377/
Mectruy "Üye kalıcı olarak spy forumlarından uzaklaştırıldı." demişti amaa..
Forumda şey gibi , mi**etveki*i tanıdığının olması , tanıdığı admin var kesin eski dostu falanolm adam bana ana bacı sövdü adama şikayet açtım diye ben 3 gün ban yedim![]()
Tikli kullanıcılar güvenilir diyorsunuz tiklide dolandırıcı çıkıyor .dSebebinin tikinin gitmesi olduğunu belirtmişti ve iade yapacağı söylenmişti. Geçmiş olsun.
@Al Simmons
Her elma sepetinin içerisinde çürükler vardır bundan ziyade @roodmicks ticaret yaptığı onca kişiyi dolandırmadı, olayı benden daha detaylı bilen bir @Mectruy var o da aktif değil şu an. İade yapacağını belirttiği için banı açıldı, Cem abi gördüğü vakit ilgilenecektir.Tikli kullanıcılar güvenilir diyorsunuz tiklide dolandırıcı çıkıyor .d
hocam adam benden tokatladığı insta hesabını banı açıldıktan sonra satıyorHer elma sepetinin içerisinde çürükler vardır bundan ziyade @roodmicks ticaret yaptığı onca kişiyi dolandırmadı, olayı benden daha detaylı bilen bir @Mectruy var o da aktif değil şu an @Al Simmons konu ile ilgilenecektir.
Cem abi gördüğü vakit ilgilenecektir.hocam adam benden tokatladığı insta hesabını banı açıldıktan sonra satıyor, hesabın biosunada "Tek kişilik dev ordu 💋" yazmış