Rating - 0%
paparanı at iadeni yapayım kardeşim hesabı 60tlye aldın.
100tl yi bana dolandırıcı olmam için gözümü boyamam için attın kardeşim şimdi papara numaranı ver iadeni yapayım
Sen çok mu akıllısın la dalyarak? Forumda adına açılan 10+ konu var, her tokatçı konusu açıldığında iade yapıp yırtıyorsun, gerçi yetkililer de bir şey yapmıyor. Sen de haklısın kardeşim. İyi tokatlamalar.100tl yi bana dolandırıcı olmam için gözümü boyamam için attın kardeşim şimdi papara numaranı ver iadeni yapayım
ben geri almadım duo açmadın hesap yeni düştügü için sahibi geri aldı60tlye hesap aldım onunda geri aldi
hesap verecem demedim sınırsız dm methodunu alda yemek yicem dedim sende 100tl atıp methodu bile istemedinAçım para at dedi hesap verecen dedi
Sanki sen değilsin 2 tl tokatlıyorsun aqtokatçı ztn![]()
AWSĞPDDWSĞAŞŞĞPAWSDŞĞPAWSDĞŞWPDSĞPŞDWSA yarıldım aqSanki sen değilsin 2 tl tokatlıyorsun aq
Usta sıkıntı şu 2tl tokatladı amk aptalı 2 tl zaten ininal kesti aylık kullanım bedeli eline 0 tl geçti amkAWSĞPDDWSĞAŞŞĞPAWSDŞĞPAWSDĞŞWPDSĞPŞDWSA yarıldım aq
bir şeyi bilip bilmeden konuşuyosunuz ya asdkşasdasmdaskmdkasmdUsta sıkıntı şu 2tl tokatladı amk aptalı 2 tl zaten ininal kesti aylık kullanım bedeli eline 0 tl geçti amk