Tokatçı essek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 100%
@roodmicks kendisi Tokatçı bir eşşektir 20 liraya tokat atan bir ezik. Hesap kapatma methodu satıyorum diyodu gittim aldım çalışmayan method satıyor bir kaç kişiye sordum fix vs diyordu üstüne küfür de etti hakaret davası açacağım ipsini nasıl bir durumda alabilirim spydan?

İ

İbrahim

@roodmicks kendisi Tokatçı bir eşşektir 20 liraya tokat atan bir ezik. Hesap kapatma methodu satıyorum diyodu gittim aldım çalışmayan method satıyor bir kaç kişiye sordum fix vs diyordu üstüne küfür de etti hakaret davası açacağım ipsini nasıl bir durumda alabilirim spydan?
Dün chatte ana avrat sövüyor dü satış yasak dememize rağmen sürekli ana kattı geçmiş olsun 🌹

Rating - 100%
Arkadaşla şöyle anlaşmıştık. Methodun çalıştığını kanıtlamak için ilk başta bana yardım ediyorsun sonra ben kendim vuruyorum diye o da tamam demişti sonra kendisine söyledim iade et diye hayır dediIMG_20210723_161203.jpg

Deneme vuruşunda yardım edicekti yazdım yapamam yazdı bende kendim denedim method çalışmıyor en sonunda daScreenshot_2021-07-23-16-13-55-727_com.instagram.android.jpg
Ve engel attı daha fazla SS isterseniz atayım şimdi dağınık oldu

Ve shop hakkında sadece picsart bilgisi verdi o kadar

Veznan

Anyway, keep going!
Rating - 100%
Bu çocuk birkaç saat önce chatte birkaç kişinin anasına küfretti . Param çok fazla diyodu bide

Rating - 100%
Bu çocuk birkaç saat önce chatte birkaç kişinin anasına küfretti . Param çok fazla diyodu bide
Fakir kanka 20 lira için tokat atıyor. Bana koymaz ama başkaları dikkatli olsun bu çocuğa 100 liraya wp kapattım felan diyodu storysinde geçen 2 günde 800 kastım bu salakta 20 20 bı yerlere çıkar artık

Roody

TOKATÇI

SOYTARI
Rating - 100%
Herhangi bir tokat atılmamıştır. Methodun çalıştığına dair tüm kanıtlarım bulunmaktadır. Dava açarken yaptığı illegal işlerin yüzüstüne çıkacağını öğrenmesini isterim. Ayrıca IP adresimi illegal işler için alacaksa zaten işin üstesinden gelirim. Kullandığı fake numaradan başlayıp attığı iftira ve kişisel verilerin ihlalinden iyi para kaldıracağını düşünüyorum. Bu arada sadece kendisini haklı gördüğü 2 sayfalık bir ekran görüntüsü açmış ve konu başlığı da kişiye hakaret etmiş :D Saygılar.

Roody

TOKATÇI

SOYTARI
Rating - 100%
Bu arada 20 tl için konu açmam diyen velet konu açıp instagramdan bu yazıyı silmiş :D

Rating - 100%
Herhangi bir tokat atılmamıştır. Methodun çalıştığına dair tüm kanıtlarım bulunmaktadır. Dava açarken yaptığı illegal işlerin yüzüstüne çıkacağını öğrenmesini isterim. Ayrıca IP adresimi illegal işler için alacaksa zaten işin üstesinden gelirim. Kullandığı fake numaradan başlayıp attığı iftira ve kişisel verilerin ihlalinden iyi para kaldıracağını düşünüyorum. Bu arada sadece kendisini haklı gördüğü 2 sayfalık bir ekran görüntüsü açmış ve konu başlığı da kişiye hakaret etmiş :D Saygılar.
APZKOQNXLAMXLAMZKQMSKA methodun çalıştığına dair attığı kanıt şu sayfayı yeniliyor hesap kapanıyor belki taklitle vuruyor hesabı? .d iftira da yok ortada anlasmayi bozan sensin paparan babanın rütbesi herşeyin bar elimde

Rating - 100%
Kanıtla diyorum bana video atıyor belki başka methodla kapattın? O zaman ben hesap kapatma methodu satayım method calismasin sonra sen yapamadin yazsaydin yardım için diyip engel atayım haklı olayim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,473Konular
3,268,542Mesajlar
315,249Kullanıcılar
Üst Alt