Tokatçı essek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roody

TOKATÇI

SOYTARI
Rating - 100%
Kanıtla diyorum bana video atıyor belki başka methodla kapattın? O zaman ben hesap kapatma methodu satayım method calismasin sonra sen yapamadin yazsaydin yardım için diyip engel atayım haklı olayim
Kardeşim bu kilit bir konu. Ozaman bende millete hesap k4patma methodu satayım adam yapabilsin yapamadım desin bende kapatıyorum dediğimde kanıtla desin bunu kanıtlama gibi bir zorunluluğum yok. Her hesap kaparken video çekemem ayrıca tek çalışan method bu bildiğim. Eziklik yapmayı bırak, 20 tl için konu açmazmışmış. 🤪👍

Rating - 100%
Kardeşim bu kilit bir konu. Ozaman bende millete hesap k4patma methodu satayım adam yapabilsin yapamadım desin bende kapatıyorum dediğimde kanıtla desin bunu kanıtlama gibi bir zorunluluğum yok. Her hesap kaparken video çekemem ayrıca tek çalışan method bu bildiğim. Eziklik yapmayı bırak, 20 tl için konu açmazmışmış. 🤪👍
İpn için açtım 20 lira için değil kendini haklı çıkarmaya çalışıyor.d ve kanıtlamak zorundasın sen saticisin ezik herif seni Attığı fotolara bak ergen

Met

Rating - 0%
Herhangi bir tokat atılmamıştır. Methodun çalıştığına dair tüm kanıtlarım bulunmaktadır. Dava açarken yaptığı illegal işlerin yüzüstüne çıkacağını öğrenmesini isterim. Ayrıca IP adresimi illegal işler için alacaksa zaten işin üstesinden gelirim. Kullandığı fake numaradan başlayıp attığı iftira ve kişisel verilerin ihlalinden iyi para kaldıracağını düşünüyorum. Bu arada sadece kendisini haklı gördüğü 2 sayfalık bir ekran görüntüsü açmış ve konu başlığı da kişiye hakaret etmiş :D Saygılar.
amk aveli konuşmaya bak siktir git az ötede havla hukukcular gibi konuşmaların beni deli ediyor amk

Zehir

Sonunu düşünen kahraman olamaz
Rating - 0%
Yani kısaca bu arkadaşın sattığı method işe çalışmadı bütün olay bu mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,494Konular
3,268,692Mesajlar
315,272Kullanıcılar
xeraprSon Üye