TOKATLAMA Garantili Avukatlık Datası Bulunur!

Sayın Davalı uzlaştırma dosyanız büromuza devredilmiştir, uzlaşma kapsamındaki ceza dosyanızın son günüdür. Mağdur olmamak için 0(542*********93 bu numaradan bilgi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayın Davalı uzlaştırma dosyanız büromuza devredilmiştir, uzlaşma kapsamındaki ceza dosyanızın son günüdür. Mağdur olmamak için 0(542*********93 bu numaradan bilgi alabilirsiniz, Bu tarz Avukatlık SMS çıkan arkadaşlar İçin Uygun data mevcuttur, Avınıza düşürdüğünüz 1 kişiden 50k kadar çok rahat şekilde alabilirsiniz :)

Datada TC kimlik numarası-isim soy-isim-doğum tarihi-adresi vs. aklınıza gelebilecek her türlü detay yazmaktadır. İlgilenen arkadaşlar Skypeden İletişime geçebilirler.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Sayın Davalı uzlaştırma dosyanız büromuza devredilmiştir, uzlaşma kapsamındaki ceza dosyanızın son günüdür. Mağdur olmamak için 0(542*********93 bu numaradan bilgi alabilirsiniz, Bu tarz Avukatlık SMS çıkan arkadaşlar İçin Uygun data mevcuttur, Avınıza düşürdüğünüz 1 kişiden 50k kadar çok rahat şekilde alabilirsiniz :)

Datada TC kimlik numarası-isim soy-isim-doğum tarihi-adresi vs. aklınıza gelebilecek her türlü detay yazmaktadır. İlgilenen arkadaşlar Skypeden İletişime geçebilirler.
Telegram verirmisin

vay be

Alım yaptım burayada teşekkür bırakıyorum 10-12 kişi rahat tokatladım min kişi başı 50k vurdum:D daha da arama yapacağım adamlar var parayı yapınca biraz ara verdim:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,300Konular
3,281,690Mesajlar
318,862Kullanıcılar
lotexSon Üye
Üst Alt