@Belemedia 4l hesabımı tokatladı karşılığında hesap vercekti oruspu çocuğu elimde ekran görüntüsü dolu velet gibi engelledi aq avel oruspu evladı
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
@Belemedia 4l hesabımı tokatladı karşılığında hesap vercekti oruspu çocuğu elimde ekran görüntüsü dolu velet gibi engelledi aq avel oruspu evladı
Hesabımda souf adlı bir çocuk vardı ben çocuğun yazmasını bekliyordum sonrasında bir anda yok oldu hesapla alakalım bir sıkıntım yoktur fakat arkadaş isterse sırf benim arkadaşım Tokat attı diye ona hesap verebilirimKonuya kanıtları ekle.
@Belemedia açıklama yap.
Ulan sende bi siktir git LWWMKWMWKNSKLWMSHesabımda souf adlı bir çocuk vardı ben çocuğun yazmasını bekliyordum sonrasında bir anda yok oldu hesapla alakalım bir sıkıntım yoktur fakat arkadaş isterse sırf benim arkadaşım Tokat attı diye ona hesap verebilirim
ekran görüntüsü atsana kankamHesabımda souf adlı bir çocuk vardı ben çocuğun yazmasını bekliyordum sonrasında bir anda yok oldu hesapla alakalım bir sıkıntım yoktur fakat arkadaş isterse sırf benim arkadaşım Tokat attı diye ona hesap verebilirim
4l hesabım vardı 3 tane hesap vercem dedi şifreyi verdi duo şifresini geç verdi ve beni durmadan bekletti ve bekle yazdı sonda engelledi Instagram dan yazdım ordan da engeli bastı aklınca ortadan siyrilcak hesabım uox1 di kullanıcı adı güzel tokatladn elimde fazlasıyla kanıt var bence yetkilileri boşuna oyalama hesabın eski hali ile ss var e postasi da degimisekran görüntüsü atsana kankam
gerek var mı sizce ?Ss ekle
Yinede eklegerek var mı sizce ?
Yıl olmuş 2022 dostum başka yalan bulamadın mı ?Hesabımda souf adlı bir çocuk vardı ben çocuğun yazmasını bekliyordum sonrasında bir anda yok oldu hesapla alakalım bir sıkıntım yoktur fakat arkadaş isterse sırf benim arkadaşım Tokat attı diye ona hesap verebilirim
Kişiye verdiğine dair ss at dostum.e posta değişmiş - hesabın şimdki haline bakın
Secure bas anasının amını görsün tokatcı oruspu evladılinkleri vs denedim hata veriyor ama kanıt yeterlidir umarım![]()
bilader seninde tokatlanacağın belliydi dikkat ediyorum 5 saattir 4l hesap takas takas diye forumda dolanıyorsun ve gidip bi gezginle iş yapmışsın üzülmedim@Belemedia 4l hesabımı tokatladı karşılığında hesap vercekti oruspu çocuğu elimde ekran görüntüsü dolu velet gibi engelledi aq avel oruspu evladı
2fac açmış ise boşSecure bas anasının amını görsün tokatcı oruspu evladı
amk çokmu zekisin sen kdndkdnksmsHesabımda souf adlı bir çocuk vardı ben çocuğun yazmasını bekliyordum sonrasında bir anda yok oldu hesapla alakalım bir sıkıntım yoktur fakat arkadaş isterse sırf benim arkadaşım Tokat attı diye ona hesap verebilirim