Sürekli 'Üye' rütbesinden yakınan kardeşimiz @TolanK1 sonunda Onursal Ünvan'a erişerek SpyHackerz ailesinin yüzünde tebessüme neden oldu. Buradan tekrar TolanK1 kardeşimizi...

saolasin kardeşim'de benim yakındıgım konu "Forumda Boş Beleş " adamlara rütbe verilmesi gözden geçirdigim kişilere bakiyorum ne faydasi var ne aktifligi var adamin açtigi konular konu dışı yada ne bileyim satiş konusu falan filan @isko kardeşimde hakediyor aslinda.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Sürekli 'Üye' rütbesinden yakınan kardeşimiz @TolanK1 sonunda Onursal Ünvan'a erişerek SpyHackerz ailesinin yüzünde tebessüme neden oldu. Buradan tekrar TolanK1 kardeşimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim :D Darısı @RimPalace nin başına inşAllah :D Günün anlam ve önemini anlatan yorumlarınızı bekliyorum :D
hayırlı olsun kardeşim :)

saolasin kardeşim'de benim yakındıgım konu "Forumda Boş Beleş " adamlara rütbe verilmesi gözden geçirdigim kişilere bakiyorum ne faydasi var ne aktifligi var adamin açtigi konular konu dışı yada ne bileyim satiş konusu falan filan @isko kardeşimde hakediyor aslinda.
:D biz isko'nun veya başkasının ne kadar taşaklı olduklarını biliyoruz. Onlar üye rütbesinde iyiler ;)

132,041Konular
3,274,353Mesajlar
316,817Kullanıcılar
garuda35Son Üye
Üst Alt