Tonguç hesapları

Rating - 0%
Cihan arkadaşımızdan 1 veya 2 gün önce plesk server karşılığında 2 tane tonguç hesabı aldım ve ikisinde de üyelik yoktu daha sonra telegramdan ulaştım kendisine 2 tane daha attı birisinin şifresi yanlış diğerinin ise üyeliği yoktu şimdi paso vermiyorum diyor hesaplar umrumda bile değil banlansa yeterli olur benim için

Rating - 0%
Cihan arkadaşımızdan 1 veya 2 gün önce plesk server karşılığında 2 tane tonguç hesabı aldım ve ikisinde de üyelik yoktu daha sonra telegramdan ulaştım kendisine 2 tane daha attı birisinin şifresi yanlış diğerinin ise üyeliği yoktu şimdi paso vermiyorum diyor hesaplar umrumda bile değil banlansa yeterli olur benim için
@cih4n Açıklama bekliyoruz

Rating - 0%
banlansam yeterli tabi niye yeterli olmasın Jon bunu dediğinden sonrada atman ilginç

Lamb 

GOD
Rating - 0%
Kardeşim kurallara aykırı ticaret yapmıssınız kim tokat yemiş bizi ilgilendirmemesi lazım fakat patlak hesap atıyosun adama yarım yamalak iş yapma @cih4n . @leonxgod sende pleski degiştir konu kapansın kimse magdur olmamış oluyor niye konu acma geregi duyuyorsun?

Rating - 0%
131,494Konular
3,268,692Mesajlar
315,272Kullanıcılar
xeraprSon Üye
Üst Alt