Tonguç hesapları

Cihan arkadaşımızdan 1 veya 2 gün önce plesk server karşılığında 2 tane tonguç hesabı aldım ve ikisinde de üyelik yoktu daha sonra telegramdan ulaştım kendisine 2 tane daha...

Cihan arkadaşımızdan 1 veya 2 gün önce plesk server karşılığında 2 tane tonguç hesabı aldım ve ikisinde de üyelik yoktu daha sonra telegramdan ulaştım kendisine 2 tane daha attı birisinin şifresi yanlış diğerinin ise üyeliği yoktu şimdi paso vermiyorum diyor hesaplar umrumda bile değil banlansa yeterli olur benim için

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Cihan arkadaşımızdan 1 veya 2 gün önce plesk server karşılığında 2 tane tonguç hesabı aldım ve ikisinde de üyelik yoktu daha sonra telegramdan ulaştım kendisine 2 tane daha attı birisinin şifresi yanlış diğerinin ise üyeliği yoktu şimdi paso vermiyorum diyor hesaplar umrumda bile değil banlansa yeterli olur benim için
@cih4n Açıklama bekliyoruz

banlansam yeterli tabi niye yeterli olmasın Jon bunu dediğinden sonrada atman ilginç

Kardeşim kurallara aykırı ticaret yapmıssınız kim tokat yemiş bizi ilgilendirmemesi lazım fakat patlak hesap atıyosun adama yarım yamalak iş yapma @cih4n . @leonxgod sende pleski degiştir konu kapansın kimse magdur olmamış oluyor niye konu acma geregi duyuyorsun?

133,336Konular
3,281,805Mesajlar
318,907Kullanıcılar
klody.32Son Üye
Üst Alt