Toplu SMS (İstek)

Selamlar. Ben bir iş yapmaya başlamak istiyorum elimde iş yapmak istediğim bölgenin toparladığım telefon numaraları mevcut bu numaralara nasıl mesaj gönderebilirim? Gönderici...

Selamlar.
Ben bir iş yapmaya başlamak istiyorum elimde iş yapmak istediğim bölgenin toparladığım telefon numaraları mevcut bu numaralara nasıl mesaj gönderebilirim? Gönderici olarak iş ismi yazsın istiyorum.
(Ücretli olarak yaptırmak istemiyorum çünkü elimdeki numaralar ne kadar doğru ve geçerli bilmiyorum bir de ücretli yapan kişiler vergi levhası vs. istiyor.)

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
merhaba bende arıyorum 3 gündür bulamadım . hazır konu açılmışken
şuan free sms progrmalr tr ülkesinde geçersiz hatası veriyor .
başka method varsa olur
ve ben paralı dahi olsa almak istiyorum sms başına (toplu sms ) fakat tc no istememesi lazım.

Bana da lazım numaradan falan farketmez yurtdışına sms gönderebileyim yeter, bütçe sıkıntı değil abartı olmadığı sürece.

Ben çeşitli numaralardan sınırsız sms gönderebiliyorum ama senin dediğin numara yerinde isim yazan parayladır . Zaten ücretsiz veren de olmaz .

Selamlar.
Ben bir iş yapmaya başlamak istiyorum elimde iş yapmak istediğim bölgenin toparladığım telefon numaraları mevcut bu numaralara nasıl mesaj gönderebilirim? Gönderici olarak iş ismi yazsın istiyorum.
(Ücretli olarak yaptırmak istemiyorum çünkü elimdeki numaralar ne kadar doğru ve geçerli bilmiyorum bir de ücretli yapan kişiler vergi levhası vs. istiyor.)
......................

132,032Konular
3,274,276Mesajlar
316,802Kullanıcılar
leviathanlSon Üye
Üst Alt