Trax Aİ İle Dolar Kazanmak (1 Viewer)

Joined
Apr 22, 2022
Credits
990
Rating - 0%
Merhaba arkadaşlar.


Yaklaşık 2 aydan beridir kullandığım Trax Al sisteminden yatırım yapmadan 530 dolar üzerinde para çekimi gerçekleştirdim. Tabi ki bunu kastığım referanslar sayesinde elde ettim. Eş, dost, arkadaş, iş yerindeki arkadaşlar vs şeklinde birçok referans kastım. Hiç yatırım yapmadım. YATIRIM TAVSİYESİ DE DEĞİLDİR. Böyle sitelere de para yatırılmaz ben tavsiye etmem. Ama referans kasarak hiç bişey yapmadan pasif gelir elde edebilirsiniz.

Sisteme üye olduktan sonra robotlarım sayfasından ücretsiz robotu satın alıp aktifleştiriyorsunuz. Özetle sistem arbitraj tekniğini kullanarak günlük gelir veriyor. 1 aylık ücretsiz robot veriyor üye olunca. Onu aktif ediyorsunuz robotlarım kısmından. Aktifleştirmesseniz robot çalışmaz ve gelir getirmez.

Günlük gelirim 10 doların altına çok düşmüyor. Dün 13 dolardı mesela. Bu gün 10 dolar. Bazen 11 gibi gibi. Benden üye olursanız referans ekibim geniş olduğu için günlük gelirleriniz de biraz daha artış olabilir. ÜYE OLDUKTAN SONRA SİZDE REFERANS KASARAK GÜNLÜK GELİRİİNİZİ ARTIRABİLİRSİNİZ. Yatırım yapmaya gerek yok. Referans kasmak önemli.

ÜYELİK Link:
https://web.trax.vip/#/register?code=831549156

Çekim Kanıtlarım;

fa5xvwo.jpg


Referanslarla Kurduğum Ekip

njmzlgz.jpg


Özetle referans kasarak, yatırım yapmadan kazanabilirsiniz. Ben çevremi üye ederek bu kadar topladım. Daha fazla yapanlar mutlaka vardır. Benden üye olursanız ekibim büyük olduğu için günlük geliriniz artabilir.



YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
 
Joined
Apr 22, 2022
Credits
990
Rating - 0%
kanka benim 330 arkadaşım yok sen nasıl üye yaptın bende uzun zamandır kullanıyorum 8 kişi .d
hocam ben 2 buçuk aydır kullanıyorum. İnstagram da falan reklam vermiştim. Biraz öyle büyüdü. Şuanlık ödemelerde bir sıkıntı yok Ben sadece referans kasarak gelir elde etmeye çalışıyorum. Böyle sitelere yatırım yapılmaz ne zaman kapanacağını bilemiyoruz
 
Joined
Apr 22, 2022
Credits
990
Rating - 0%
Robotlarım kısmında ücretsiz robot yok 2 dolardan başlıyor, neden?
Hocam bilmiyorum ki normalde olması lazım.

Ana sayfada ' trax ai size ücretsi botlar verir almak icin tiklayin ' yaziyor. Oraya tiklayinca Öde0 yazan yere tıklayıp ucretsiz robotu almaniz lazim.
 
Joined
Apr 22, 2022
Credits
990
Rating - 0%
Sistemin ponzi olma olasılığı çok yüksek arkadaşlar. Bunu zaten biliyorsunuzdur. Ama dediğim gibi 2-3 aydır çalışıyor. Referans kasarak gelir elde edebilirsiniz.

Bu ay içerisinde 100 kişi davet edip üye ederseniz 15 dolar ödül veriyorlar. Ayrıyeten bu ay en çok üye getiren ilk 3 kişiye de ödül var.

Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte güncel.
 
Joined
Apr 22, 2022
Credits
990
Rating - 0%
Günceldir.

Dünde ödeme aldim. Sistem ponzi olabilir bilmiyorum. Ama şuanlık sıkıntı yok. Referans kasarak gelir elde edebilirsiniz.

Yatırım tavsiyesi değildir
 
Joined
Apr 22, 2022
Credits
990
Rating - 0%
Günceldir. Benden üye olursaniz gunluk geliriniz yuksek gelebilir. Benim gunluk gelirimin son durumu. Referans kasmak önemli. Sonuçta bu siteler patlıyor. Patlayana kadar ne koparirsak kar


Referans kasarak gelir elde edebilirsiniz. Yatirim tavsiyesi değildir sitenin ne zaman patlayacagini bilemeyiz
 
Joined
Apr 22, 2022
Credits
990
Rating - 0%
Günceldir dostlar. Her gece 12 de günlük geliriniz bakiyenize ekleniyor. Ben her gece çekim yapiyorum.

Ama dediğim gibi ponzi olma ihtimali çok yüksek. Ne zaman kapanır bilemeyiz. Referans kasarak pasi gelir elde edebilirsiniz.

Yatırım tavsiyesi değildir
 
Joined
Apr 22, 2022
Credits
990
Rating - 0%
Günceldir ama yatırım tavsiyesi değildir. Sonuçta ne zaman kapanır ne olur bilemiyoruz.

Referans kasarak gelir elde edebilirsiniz. Zaten youtube da bir sürü video çekmişler bakabilirsiniz.

Yatırım tavsiyesi değildir
 
Joined
Apr 22, 2022
Credits
990
Rating - 0%
Günceldir şuana kadar bir sıkıntı yok ama bu yarin olmayacağı anlamina gelmez o yüzden referans kasarak gelir elde edebilirsiniz.

Yatırım tavsiyesi değildir
 
Joined
Jun 2, 2021
Credits
1,322
Rating - 0%
Yazdığınız gibi ponzi. Çok site gördük böyle ai.marketing, hik ilk aklıma gelenler. Sormak istediğim referans kasmayan ve yatırım yapmayan bir kişi 30 günün sonunda bu biriken parayı (varsa tabii) çekebilecek mi ? Saygılar sunuyorum...
 

Users who are viewing this thread

Top